Μετάβαση στο περιεχόμενο

xristiko

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

xristiko's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστούμε πολύ αρχικά. Το ενιαίο γήπεδο δεν έχει πρόσωπο σε δρόμο αλλά γειτονεύει με άλλα γήπεδα και με δασική έκταση με πρόσωπο 50 μέτρα. Μας επηρεάζει αυτό κάπου; Όσον αφορά την αυτοδίκαια συνένωση εμείς καταλάβαμε ότι αυτή αφορά στην περίπτωση όπου και τα δύο γήπεδα ήταν άρτια και οικοδομήσιμα από πριν. Στην δικιά μας περίπτωση όμως δεν είναι. Μετά την αυτοδίκαια συνένωση το ενιαίο γήπεδο που πλέον είναι πάνω από 4 στρέμματα γίνεται αυτομάτως άρτιο και οικοδομήσιμο; Ευχαριστούμε πολύ και πάλι
  2. Καλησπέρα.Το εν λόγω οικόπεδο βρίσκεται στη Χανιώτη Χαλκιδικής, είναι εκτός σχεδίου, εκτός ζώνης συνολικού εμβαδού 4000 τ.μ. που όμως δεν έχει προέλθει από συνένωση αλλά από απλή αγορά δύο όμορων αγροτεμαχίων , εμβαδού 3000 και 1000 τ.μ. αντίστοιχα(μη άρτια και οικοδομήσιμα το καθένα χωριστά) . Δηλαδή έχουμε δύο συμβολαιογραφικές πράξεις που συνέβησαν το 1996 με χρονική διαφορά ενός εξαμήνου. Τι γίνεται σε αυτήν τη περίπτωση; είναι άρτιο και οικοδομήσιμο το νέο , μη συνενωμένο, οικόπεδο; και αν ναι , ποιες διατάξεις ισχύουν; Παρακαλώ βοηθήστε μας. Είμαστε νέες στο χώρο και δη στα εκτός σχεδίου.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.