Μετάβαση στο περιεχόμενο

giannis196

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων
  1. και την άδεια φοτοβολταικών από που την πέρνω? τηλεφονώ κανέναν δήμο και μου την δίνει? με ποιον θα μηλήσω?
  2. ευχαριστώ!! (btw πως μπορώ να αλλάξω την ειδικότητα που γράφω?) Στο προφίλ σας πάνω δεξιά έχει ένα κουμπάκι "edit profile", πατώντας το, πηγαίνετε κάτω κάτω και γράφετε την ειδικότητά σας...(το παρόν μήνυμα θα σβηστεί όταν δεν χρειάζεται πλέον). Μην κάνετε διαδοχικές δημοσιεύσεις. Χρησιμοποιήστε το edit (επεξεργασία) για την συμπλήρωση του μηνύματος. Γιάννης να ρωτήσω και κάτι ακόμα? τα εξωτερικά ψηφιακά contollers είναι το ίδιο με τα ινβέρτερ? έχω βρει 1 προσφορά που σου δίνουν και 1 contoller και ρωτάω να μάθω αν είναι το ίδιο με τα ινβέρτερ ή αν θα χρειαστεί να αγοράσω εγώ άλλα ινβέρτερ? (με λίγα λόγια) έχω contoller θα χρειαστεί να πάρω και inverter? και άδεια για τα φοτοβολταϊκά από που πέρνω? υπάρχει κανένα τηλέφονο που μπορώ να απευθηνθώ? σε ποιον να απευθηνθώ?
  3. με 1 Kw με αφήνουν να τους δώσω ρεύμα ή θέλει παραπάνω? (για να ξέρω τι θα πάρω και πόσα θα πάρω) το ελάχιστο όριο watt που μπορώ να έχω ποιο είναι? (αν έχει) γιατί σκέπτομαι να βάλω 1 Kw φοτοβολταικά αν είναι να βάλω παραπάνω
  4. Γεια σας ρωτάω να μάθω απο πόσα watt και πάνω μπορώ να έχω για να δίνω ρεύμα στην ΔΕΗ? ποιο είναι το ελάχιστο όριο που επιτρέπουν??? Παρατήρηση: Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Γιάννης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.