Μετάβαση στο περιεχόμενο

n_argiris

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by n_argiris

  1. σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις και για το χρόνο σας. μάλλον εγώ δεν κατάφερα να μεταφέρω με σαφήνεια στο φόρουμ την ερώτηση και γι’αυτο έγινα αποδέκτης επιθετικών απαντήσεων. Όλοι απαντήσατε με δεδομένο ότι ο μηχανικός έκανε σωστά τη δουλεία του. Πως είστε τόσο σίγουροι; Δεν υπάρχει καμία περίπτωση μελέτη –άδεια να κοπεί με υπαιτιότητα του μηχανικού; Άρα με αυτή τη λογική δεν υπάρχει καλός ή κακός μηχανικός. Όλοι είστε ίδιοι και με τον ίδιο τρόπο όλοι θα αντιμετωπίζατε μια περίπτωση……..δεν νομίζω να είναι έτσι. δεν πειράζει, δικό μου το λάθος που δεν διατύπωσα σωστά.
  2. Γεια σας, παρακαλώ όποιος γνωρίζει διότι βρίσκομαι σε σύγχυση. Τι δικαιολογητικά χρειάζονται για αναθεώρηση αδείας ως προς τη θέση κτιρίου, η αμοιβή του μηχανικού με βάση ποιες παραμέτρους καθορίζεται. Αν τελικά δεν γίνει και κολησει κάπου τα χρήματα που έχω δώσει στον μηχανικό τα χάνω? μπορώ με την απόδειξη από την τράπεζα που κατέθεσα τις αμοιβές του να διεκδικήσω κάτι? ευχαριστώ εκ των προτέρων Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.