Μετάβαση στο περιεχόμενο

[email protected]

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

1 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού
  1. αν έχω καταλάβει καλά, για να γίνει μια σωστή αντιστήριξη θέλει ένα εκατομμύριο; 150 οικογένειες και 2 κτίρια επαγγελματικά... θα πάει 5 με 10 χιλιάρικα κάθε οικογένεια, δεν το κόβω να μαζεύονται τέτοια λεφτά... όχι τέτοια εποχή, όχι στην πλατεία Αμερικής... το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι καμιά κατασκευαστική που θέλει καλή δημοσιότητα... κάνας Λαυρεντιάδης ... έχει αυτός κατασκευαστική;
  2. Για εμένα προσωπικά βρέθηκε λύση, ευτυχώς η οικογένειά μου έχει ένα διαμέρισμα που μέχρι την άλλη βδομάδα μπορώ να πάω. Η αμεσότητα της ανάγκης για μετακόμιση για ουσιαστικούς λόγους και όχι για διαδικαστικούς ξεκαθαρίστηκε εδώ, και σας ευχαριστώ όλους για αυτή την βοήθεια. Τώρα για το γενικό θέμα, θα μιλήσω με τους διαχειριστές για να δούμε νομικές οδούς όπως εισαγγελική άδεια για παρέμβαση στο σκάμμα για την ασφάλεια τον περίοικων.... ξέρω ότι για θέματα υγειονομικού αυτό είναι εφικτό, ίσως να γίνει κάτι και έτσι. Αλλά χρειάζομαι κοστολογημένη προσφορά για το γέμισμα-στήριξη. Όποιος ξέρει κάποιον που θα θέλει να αναλάβει ένα τέτοιο έργο αν μου στείλει μήνυμα!
  3. αλήθεια υπάρχει κάποιος εδώ που θέλει να κάνει πρόταση κοστολογημένη για να μαζέψω πάλι τους διαχειριστές να δούμε τι μπορεί να γίνει?
  4. έγινε ένα μπλέξιμο με τις φωτό και τα ποστ... προσπαθώ να τα φτιάξω... αλλά οι ερωτήσεις μου απαντήθηκαν, σας ευχαριστώ πολύ όλους
  5. Δεν είμαι σίγουρος από πότε είναι οι ρωγμές... αλλά έχει στην βάση τουλάχιστον μίας κολόνας (μένω στο υπόγειο και το είχα βάψει προ 6 ετών) φωτογραφίες [url='> εγώ μόνος μου είμαι... αλλά δεν είμαι μόνος μου... υπάρχουν 100+ οικογένιες στα κτίρια που εκκενώνονται... αλλά αυτό πως βοηθά να βρεθεί λύση? υπήρχε δέσμευση και από τον Δήμαρχο Αθηναίων και από την ΝΔ προεκλογικά για την δική τους παρέμβαση για οριστική λύση.... και το χάψαμε το παραμύθι.... τώρα τι μπορούν να κάνουν τα χάπατα της πλ.Αμερικής? Μην κάνετε διαδοχικές δημοσιεύσεις. Για να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε αλλαγή στο περιεχόμενο του κειμένου ή για να συμπληρώσετε το μήνυμα που δημοσιεύσατε, χρησιμοποιείστε την εντολή "Επεξεργασία". Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Γιάννης ΥΓ Συγνώμη για την καταστροφή των φωτογραφιών. Θα προσπαθήσουμε να το λύσουμε ERL: "Η αντιστήριξη σε καμία περίπτωση δεν έμοιαζε με "Βερολινέζικη". Ούτε προεντάσεις ούτε αναμονές... Ένα πολύ λεπτό τοιχίο κατασκεύασαν (έτσι μου φάνηκε) για να συγκρατεί τα πρανή. Είναι δεν είναι 15-20 cm. Από το βίντεο πάντως μου φάνηκε τρομακτικό. Πολύ βαθιά εκσκαφή για να μένει τόσο καιρό ως έχει! Καλά έκανε η Πολεοδομία και έβγαλε την ανακοίνωση να την κάνουν σιγά σιγά" Νομίζω πως η εκκένωση μπορεί και να είναι μονόδρομος... κάνω λάθος?
  6. 4 χρόνια και κάτι υπάρχει το σκάμμα. Είχαμε προβεί σε ενέργειες μέσω δικηγόρου με αποτέλεσμα να λάβει η κατασκευαστική 2000 πρόστημο και 3 μήνες φυλάκιση με αναστολή ο υπεύθυνος.... μία τρύπα στο νερό.
  7. Πριν από 3 μέρες έλαβα από την αστυνομία ειδοποίηση για άμεση εκκένωση κτιρίου. Μένω στην Σπάρτης (#7), στην Πλατεία Αμερικής, σε μία από τις όμορες πολυκατοικίες του σκάμματος που η εταιρία Κνωσός έχει αφήσει ακάλυπτο εδώ και 4-5 χρόνια. Στην ουσία μας χαρακτιρίζει κόκκινη την πολυκατοικία (αν καταλαβαίνω σωστά). Τι κάνει κάποιος σε τέτοια περίπτωση? υπάρχουν επιδοτούμενα προγράμματα? υπάρχει τρόπος αποφυγής της έξωσης? υπάρχει όντως κύνδινος όπως λέει η πολεοδομία; Σας παραθέτω και το χαρτί της πολεοδομίας... Ζητώ την βοήθειά σας, τα φώτα σας!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.