Μετάβαση στο περιεχόμενο

Goab

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός

Goab's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σε ευχαριστώ πολύ il mare!! Πολύ χρήσιμες οι συμβουλές σ!! Τα greeklish απαγορεύονται, οπότε διορθώστε το μήνυμά σας. Αν δεν μπορείτε να τα αποφύγετε, διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε ΕΔΩ Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Γιάννης
  2. Καλησπερα σε ολους! Προετοιμαζομαι και εγω για αρχιτεκτονικη εμπ! -il-mare-o-il-lago ανεφερες οτι εγινες δεκτος απο το τμημα! Συγχαρητηρια! Μπορεις μηπως να μου δωσεις καποιες πληροφοριες για τα μαθηματα? 1. Στην ιστορια αρκει το διαβασμα του βιβλιου? Εννοω οτι αναφερατε πριν κατι για κατοψεις που δεν εχει το βιβλιο αλλα πρεπει να τις ξερεις? δηλ? 2. Στο θεμα του ελευθερου ανεφεραν πριν κατι για μεγαλο θεμα? δηλ? 3. Στην συνθεση τι ειναι αυτο που θελουν να δουν? μια καλη ιδεα-ξεχωριστη Ή απλως να δουν οτι μπορεις να αναπτυξεις κατοψεις οψεις τομες κτλ.. 4.Μπορεις να μου πεις ποιοι καθηγητες εξεταζουν? Ευχαριστω πολυ εκ των πρωτερων!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.