Μετάβαση στο περιεχόμενο

isospin

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού

isospin's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

-7

Φήμη στην κοινότητα

  1. Φίλε μου χωρίς παρεξήγηση, έκανα 3 συγκεκριμένες ερώτησεις. Αν δεν μπορείς να της απαντήσεις, ή σου φαίνονται "χαζές" ή ή οτιδήποτε μην κάνεις reply. Οκ μπορεί να έκανα λάθος που δεν το έψαξα. Απο κει και πέρα όμως το ειρωνικό σου ύφος δεν μου αρέσει. Sto forum ρώτησα ΜΗΠΩΣ και κάποιος χριστιανός έτυχε σε ανάλογη περίπτωση. Αν όχι, έχει καλώς, η ειρωνεία όμως είναι περιττή.
  2. Οχι δυστυχώς έκανα το λάθος και δεν μίλησα δίοτι κάποιοι φίλοι μου είπαν οτι εφοσον το οικοπεδο ειναι αρτιο,οικοδήμησιμο και εντός σχεδίου μπορούσα να κάνω αίτηση και να την πάρουν οπότε επαναπαύτηκα. Σήμερα όμως που μίλησα με κάποιο μηχανικό μου είπε οτι το κόστος της μεταφοράς θα βαρύνει εμένα ( και μάλιστα μου μίλησε για 2 με 3 χιλιάρικα) και προβληματίστηκα διότι το θεωρώ παράλογο να πληρώσω εγώ (πόσο μάλλον αν εμποδίζει το χτίσιμο).... Λέω να πάω αύριο απ τη ΔΕΗ να το ξεκαθαρίσω. Απλά ρώτησα μήπως κανείς απο σας έτυχε σε ανάλογο περιστατικό.
  3. Καλησπέρα, πρόσφατα απέκτησα ένα οικόπεδο 160 μ2 μέσα στην πολη της Λάρισας. Το οικόπεδο είναι άρτιο- οικοδομήσιμο και εντός σχεδίου πόλης αλλά μέσα στα όρια του έχει μια ξύλινη κολώνα της ΔΕΗ. 1) Τι ακριβώς πρέπει νά κάνω για να μεταφερθεί? Να καταθέσω υποχρεωτικά οικοδομική άδεια (όταν αποφασίσω να χτίσω) για μεταφερθεί ή μεταφέρεται και άνευ οικοδομικής άδειας? 2) Το κόστος της μεταφοράς το επωμίζεται η ΔΕΗ ή εγώ? 3) Πόσο καιρό περίπου διαρκεί η διαδικασία μεταφοράς? Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.