Μετάβαση στο περιεχόμενο

donvaggos

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού

donvaggos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπερα θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα θέμα πού με απασχολεί. Μένω σε μονοκατοικία και από πάνω υπάρχει ένα δωμάτιο 30m2 και η υπόλοιπη ταράτσα είναι ελεύθερη. Λοιπόν έχω ρίξει τσιμεντοκονια για να φέρω Ρήσεις και το ερώτημα μου είναι τι να βάλω πάνω από την τσιμεντοκονια ??Πλακάκι δεν θέλω να βάλω γιατί φοβάμαι ότι κάποια στιγμή θα περάσει η υγρασία από τους αρμούς. Θα ήθελα την γνώμη σας για κάτι οικονομικό σχετικά. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
  2. Για σας θα ήθελα να κάνω μια ερωτιση. Καταρχήν δεν έχω σχέση με υδραυλικά ,λοιπόν αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης...Μενω σε μια μονοκατοικία της οποιας τα σωματα ειναι συνδεδεμένα σε σειρά λεγετε?δεν ξερω,με λιγα λογια στο κολεκτερ απο τα εξι σωματα που εχω πανε 6 σωλήνες .Τωρα εχω βαλει ενα ενεργιακο τζακι λεβιτα και δεν εχω πολυ καλη απόδοση και μου είπαν οτι αν αλλάξω τουσ σωλήνες δλδ να πιγενουν στο κολεκτερ για 6 σωματα 12 σωλινες θα εχω καλητερη αποδοση....Μπορειτε να μου πείτε μια γνωμη?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.