Μετάβαση στο περιεχόμενο

anit

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

anit's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συμφωνώ με αυτά που ειπες αγαπητέ φίλε meleti!!! Δεν μπορείς να μεγαλώνεις παιδιά στην απω ανατολή...!!!Αλλά και απο την άλλη όταν ένας ανδρας παντρευτεί θέλει να έχει την γυναίκα του...!!αλλιώς για πιο λόγο να παντρευτεί...!!!Αλλά και η κοπέλα δεν μπορεί να αφήσει την δουλειά της διοτι στη ζωή τπτ δεν είναι δεδομένο και αν με τα χρόνια ο ανδρας θέλει να χωρίσει...η γυναίκα τι θα κάνει..!! Δεν είναι θέμα (ανώτερης τάξης) είναι θέμα αξιοπρέπειας...!!!Ελπίζω να καταλαβαίνεις την δυσκολία του θέματος...!!!Τι να πω...!!Δύσκολο το επάγγελμα....!!!
  2. Ευχαριστώ για την απάντηση σου!!!!!Δύσκολα τα πράγματα.....!!!Ισως αυτοι που αγαπιούνται πραγματικά να βρίσκουν λύση και να κάνουν υπομονή και αυτοί που δεν αγαπιούνται πραγματικά να χωρίζουν με εγωιστικό τρόπο.....!!!!!
  3. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου να σε καλά!!!!!Αν η γυναίκα δουλεύει Αθήνα είναι πολύ δύσκολο να εγκαταλείψει την δουλειά της για να τον ακολουθήσει...!!!!Ακόμα και αν έχουν δημιουργήσει οικογένεια!!!Αλλά αυτά είναι σχετικά...!!!!
  4. και αν κάποιος δουλεύει τόσο μακρυά πως μπορεί να δημιουργήσει σχέση??με την προϋπόθεση ότι το έτερον ήμισυ δουλεύει Αθήνα???
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.