Μετάβαση στο περιεχόμενο

ioannis30

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

ioannis30's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. 1.η εγκατάσταση ειναι στην Ξάνθη, με προσανατολσμο νοτιοανατολικα 20μοιρες, χωρις σκιάσεις. 2.ειναι η δευτερη φορά σε ενα χρόνο που καιγεται η ασφαλεια των 10Α 3.οι αποδόσεις σε γειτονική ομοια εγκατάσταση (100μ αποσταση) ιδιας ισχυος κυμαινονταν σε κανονικα επιπεδα 60-64κwh τις μέρες χωρίς συνεφιά και καυσωνα.
  2. Καλησπέρα σε ολους σας εχω εγκαταστησει 9,55kw στην ταράτσα , τα πανελ ειναι κινέζικα (ja) 39x245w mono σε δυο string, με Inverter siemens . Αρχές Αυγούστου έχει συμπληρωθεί ένας χρόνος λειτουργίας,και μπορω να πω οτι πηγαν πολυ καλα (14200kwh). Υπάρχουν ομως μερικά προβήματα και θα ήθελα τη γνώμη σας. 1.Μέσα Ιουλιου καηκε η ασφαλεια απο το ενα στρινγκ χωρις να το αντιληφθω για 9 μερες.Σε επικοινωνία μου με τον ηλεκτρολόγο μου συνεστησε να αλλαξω τις ασφαλεις απο 10Α σε 16Α. Μπορειτε να μου πειτε αν ειναι επικινδυνη η αλλαγη αυτη; 2.Απο αρχες Αυγουστου και μετά ,επειδη μπορω να συγκρινω με τα περσινα, βλεπω οτι η απόδοση εχει πέσει 6-7kwh ημερησιως.Φυσικα και δεν προσμετρω τις μερες του καυσωνα. Περσι μεσα στον Αυγουστο υπηρχαν μερες με 59-62κwh ενω φέτος δεν επιασα πανω απο 56kwh.Αυτο που ήθελα να ρωτήσω ειναι αν υπαρχει περιπτωση καποιο ή καποια πανελ να εχουν καταστραφει ή να εχει πέσει η απόδοσή τους. Υπάρχει τρόπος να μετρηθεί, η καλη λειτουργια ενός πάνελ; Σας ευχαριστω εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.