Μετάβαση στο περιεχόμενο

annakid

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού

annakid's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας. Τα πηρα απο μεγαλο πολυκαταστημα επειδη και τα 2 μαζι τα πηρα 10,5€, τη στιγμη που σε αλλα γειτονικα καταστηματα που ρωτησα μου ειχαν πει 20€ το ενα. Θα το δοκιμασω και θα σας πω πως θα παει, ευχαριστω!
  2. Καλησπερα σας, Με παρεπεμψαν σε εσας απο ενα ενυδρειακο φορουμ κι ελπιζω να μπορειτε να με βοηθησετε γιατι εχω απελπιστει. Το πρωι μετα λυπης μου διαπιστωσα οτι το ενυδρειο (στο οποιο ευτυχως δεν κατοικουσαν ακομα ψαρια) ετρεχε νερα. Αφου το ξεστησα μετα απο αρκετες ωρες ολο καταφερα να δω οτι στον πατο υπηρχε μια ρωγμη. Δε ξερω πως εγινε, μαλλον εφταιγε η ακαταλληλοτητα του επιπλου στο οποιο το ειχα ακουμπησει προσωρινα. Για να μην τα πολυλογω, η μονη ιδεα που εχω (δεδομενου οτι δε γνωριζω κανενα τζαμα και δεν εχω και μεγαλη οικονομικη ευχερεια για να πληρωσω καποιον) ειναι να παρω κομμενο τζαμι απο μεγαλο πολυκαταστημα και να το κολλησω με ενυδρειακη σιλικονη απο τη μεσα μερια (δημιουργωντας ουσιαστικα νεο εσωτερικο πατο- χωρις να πειραξω τον ηδη σπασμενο), ενω για μεγαλυτερη ασφαλεια λεω να παρω αλλο ενα στην ιδια διασταση με τον εξωετρικο σπασμενο πατο και να το κολλησω απο εξω, να κανω δηλαδη ουσιαστικα ενα "σαντουιτς" με 3 πατους οπου στη μεση θα ειναι ο σπασμενος. Το προβλημα ειναι οτι το καταστημα αυτο φερνει και κοβει μεχρι 6 χιλιοστα τζαμια. Η ερωτηση μου λοιπον ειναι αν το κανω ολο αυτο με αυτα τα τζαμια, θα αντεξει το ενυδρειο; Συγγνωμη αν σας κουρασα. Χρησιμοποιείστε σωστή ορθογραφία και τόνους, τόσο στους τίτλους των θεμάτων όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Γιάννης
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.