Μετάβαση στο περιεχόμενο

nikiforos82

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού

nikiforos82's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. καλησπερα κ ευχαριστω για το ενδιαφερον και τις απαντησεις σας,ο γειτονας εχει ενημερωθει για τη επιθυμια μου να φραξω αυτο το κομματι που μου ανηκει και ενω ξερει πως εχει αδικο προσπαθει με τραμπουκισμους και φοβερισμους να καταφερει να κρατησει κατι που δεν του ανηκει!!!
  2. καλησπερα,επειτα απο προβληματα που ειχα κ γω με τουσ καλουσ μου γειτονες αποφασισα να ζητησω τα φωτα σας!!!ειμαι ιδιοκτητησ μιας δυοροφης γωνιακης οικιας,απο τη μερια λοιπον που συνορευω με τον γειτονα επειτα απο καταμετρηση του μηχανικου μου διαπιστωθηκε οτι η αυλη που υπαρχει αναμεσα στο δικο μου σπιτι και στο δικο του,μασ ανηκει μιση μιση.καλως η κακως τοσα χρονια το συνολο της αυλης εκμεταλευεται απο τον γειτονα κ μονο!ετσι αποφασισα να διεκδικισω το μεριδιο γης που στην ουσια μου ανηκει(κατι που φαινεται και στα συμβολαια).σκεφτομαι λοιπον να προχωρησω στην τοποθετηση καγκελων τα οποια θα οριοθετουν το μεριδιο του καθενοσ!!θα ηθελα να σας ρωτησω αν μοθ πειτα αν χρειαζεται να ωγαλω ειδικη αδεια για την τοποθετηση των καγκελων και αν γενικα εχω καποιο προβλημα νομικο εφοσον τοσα χρονια δν εκμεταλλευομουν το μεριδιο μου!!ευχαριστω προκαταβολικα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.