Μετάβαση στο περιεχόμενο

dirapt

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ.Μηχ/ος Παραγωγής και Δ/σης

dirapt's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Γνωστός μου φτιάχνει φαρμακείο στο Δήμο Χαλκιδέων και ενδιαφέρεται για άδεια στάθμευσης πελατών στο χώρο της πρασιάς εμπρός από το κατάστημα (θα χρειαστεί και κάποια μικρή προσθήκη στο πεζοδρόμιο, για να μπορούν να ανεβαίνουν τα αυτοκίνητα). Γνωρίζουμε αν δικαιούται;
  2. Συνάδελφοι καλησπέρα, εξετάζω το ενδεχόμενο τοποθέτησης μεμβράνης θερμομόνωσης σε τέσσερις σταθερές τζαμαρίες του σπιτιού μου, οι οποίες: διαθέτουν διπλά τζάμια, παλαιάς τεχνολογίας (25ετίας) έχουν οι τρεις νότιο προσανατολισμό και η μία ανατολικό σκιάζονται με τέντες το καλοκαίρι έχουν συνολικό εμβαδόν περίπου 14 τμ. Ο σκοπός τοποθέτησης είναι ο περιορισμός θερμικών μεταφορών από και προς το περιβάλλον (το καλοκαίρι και το χειμώνα αντίστοιχα) είτε με τη μορφή θερμικής ακτινοβολίας είτε εξ επαφής. Δεδομένου ότι δεν είναι του αντικειμένου μου, θα ήταν πολύ χρήσιμη η όποια πληροφορία σχετικά με: τα σημαντικότερα τεχνικά χαρακτηριστικά προϊόντος, που θα πρέπει να αξιολογηθούν. τον τρόπο υπολογισμού του οφέλους από την τοποθέτηση, βάσει τεχνικών χαρακτηριστικών. συγκεκριμένα προϊόντα και αντιπροσώπους. Ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.