Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ioannis Vasileiou

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από Ioannis Vasileiou

  1. 14 ώρες πριν, Directionless said:

    Με copy paste τους κάνεις, από το email του ΤΕΕ ; Αν ναι, πρέπει να τους πληκτρολογήσεις. Εμένα αυτό μου έκανε πάντως σε win 10.

    Συνάδλεφε δούλεψε. Ευχαριστώ πολύ.  

    Ούτε που μου πέρασε από το μυαλό ότι έχει να κάνει με αυτό. 

  2. 23 λεπτά πριν, akis73 said:

    Δοκίμασε να πας στο μενού βοήθεια (τέρμα δεξιά) και διάλεξε ενεργοποίηση. Ίσως δουλέψει αυτό.

    Δες και το faq του τεε μήπως σε καλύψει κάτι

    http://portal.tee.gr/portal/page/portal/SCIENTIFIC_WORK/GR_ENERGEIAS/kenak/TEEKENAK_FAQ/Tab1

    Δυστυχώς δεν δουλεύει

  3. Καταρχήν,σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.Θεωρώ ότι έχει κόστος η όλη διαδικασία,απαιτεί χρόνο ώστε να βγει κάποιο πόρισμα και επίσης απ'όσο έχω καταλάβει εύκολα μπορεί κάποιος να φτιάξει κάτι παραπλήσιο και να το κατοχυρώσει και αυτός.

  4. Καλησπέρα,θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Όταν φτιάχνεις μια κατασκευή και δεν σε ενδιαφέρει η κατοχύρωσή της,πως μπορείς να ξέρεις ότι δεν είναι ήδη ''πατενταρισμένο''ώστε να έχεις πιθανά νομικά μπλεξίματα στο μέλλον από την εμπορική εκμετάλλευση της?Με άλλα λόγια πως μπορείς να δει αν αυτό που έφτιαξες είναι κατοχυρωμένο από άλλο και σε εμποδίζει να το πουλήσεις?

  5. Καλησπέρα,θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Όταν φτιάχνεις μια κατασκευή και δεν σε ενδιαφέρει η κατοχύρωσή της,πως μπορείς να ξέρεις ότι δεν είναι ήδη ''πατενταρισμένο''ώστε να έχεις πιθανά νομικά μπλεξίματα στο μέλλον?

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.