Μετάβαση στο περιεχόμενο

MARATH

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού
  1. Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου αλλά σε παρακαλώ θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες και μια κάποια αιτιολόγηση τι ζημιά κάνει στον οργανισμό του ανθρώπου η χρήση μιας τέτοιας συσκευής στο εσωτερικό του σπιτιού. Επίσης ποιά είναι η διαφορά με την χρήση μια θερμάστρας υγραερίου εσωτερικού χώρου απο την χρήση μια θερμάστρας εξωτερικού χώρου (μανιτάρι) μέσα σε εσωτερικό χώρο κατοικίας (σαλόνι - κουζίνα ενιαίος χώρος);
  2. Καλησπέρα και αντίστοιχα Καλημέρα σε όσους δούν την ερώτηση το πρωϊ!!! Θα ήθελα να σας υποβάλω το ερώτημα αν και κατά πόσο επιβαρύνει την Υγεία του ανθρώπου εάν επίλέξει να θερμάνει το διαμέρισμά του με θερμάστρα αερίου εξωτερικού χώρου (μανιτάρι) που χρησιμοποιεί ως πηγή ενέργειας φιάλη υγραερίου; Ακούω τόσες αντικρουόμενες απόψεις που πλέον δεν ξέρω ποιόν να πρωτοπιστέψω. Αυτός είναι ο λόγος που θέτω σε εσάς το ερώτημα!! Και αν προλάβω και υποθέσω ότι η απάντησή σας για λόγους που προφανώς θα εξηγήσετε είναι θετική (Ναί) ότι δηλαδή η χρήση θερμαστρών εξωτερικού χώρου (μανιτάρια) με αέριο (φιάλη) πράγματι επιβαρύνουν την υγεία του ανθρώπου θέλω να ρωτήσω περαιτέρω: Γιατί δεν επιβαρύνει η χρήση τους ισόποσα την υγεία των πελατών καταστημάτων κυρίως υγειονομικού χαρακτήρα που είναι συνήθως καθίμενοι σε χώρους ημιυπαίθριους, πλήν όμως καλά κλεισμένους; Γιατί αυτές οι θερμάστρες εξωτερικού χώρου (μανιτάρια) που χρησιμοποιούν υγρααέριο (φιάλη), τι διαφορά έχουν απο τις μικρές θερμάστρες που κάνουν για εσωτερικούς χώρους και που χρησιμοποιούν το ίδιο αέριο που υποτίθεται οι δεύτερες θεωρούνται εντάξει για εσωτερικούς χώρους; Υπάρχουν θερμάστρες εξωτερικών χώρων (μανιτάρια) που χρησιμοποιούν ως πηγή ενέργειας αντί για φιάλη υγραερίου, προπάνιο. Ποιά είναι η διαφορά τους πάντα με γνώμονα την υγεία. Για την απάντηση των παραπάνω ερωτημάτων ας λάβουμε ως προϋποθέσεις α) ότι θα επιλεχθεί μια σωστή ποιοτικά θερμάστρα εξωτερικού χώρου (μανιτάρι) για να θερμανθεί εσωτερικός χώρος κατοικίας και επιπλέον β) θα υπάρχει και ένα μισάνοικτο παράθυρο να αερίζεται τρόπον τινά ο εσωτερικός χώρος!!
  3. Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω εάν κατά την μέτρηση των τετραγωνικών των εξωτερικών επιφανειών της κατοικίας μου που καλύφθηκαν με θερμοπρόσοψη για τον υπολογισμό της αμοιβής του εργολάβου θα πρέπει να συμπεριληφθούν και οι ανοιγμένες επιφάνειες; Μπατζούρια, πόρτες, παράθυρα; Σημειωτέον ότι λόγω έλλειψης εμπειρίας απο μένα σε αυτά τα θέματα δεν προσυμφωνήθηκε, ούτε προβλέφθηκε τι θα γίνει σε αυτές τις περιπτώσεις των ανοιγμένων επιφανειών! Ο εργολάβος κατά την συμφωνία της αμοιβής ανά τμ δεν ενέφερε τίποτα. Το μόνο λοιπόν που συμφωνήθηκε είναι αμοιβή ανά τετραγωνικό μέτρο /τμ που συμπεριλαμβάνει κόστος υλικών μαζί με την μεταφορά τους στον τόπο του έργου και το κόστος τοποθέτησης. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.