Μετάβαση στο περιεχόμενο

Miltos_N

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Miltos_N's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ναι φίλε Kasvan το γνωρίζω αυτό!Το θέμα όμως είναι επειδή έχουμε πρόβλημα με το κτίσμα, αν δεν περάσω τη διανομή και υπογράψουν οι ιδιοκτήτες για τα όρια θα δημιουργηθεί κανένα περαιτέρω πρόβλημα?
  2. Το ανωτέρω τεμάχιο είναι κλήρος!(Και αν μπορείς να μου πεις τι συμβαίνει και σε περιπτώσεις ιδιοκτησίας)
  3. Καλημέρα κύριοι.. Θα ήθελα την άποψη σας περί του θέματος. Για τοπογραφικό αγροτεμαχίου σε εκτός σχεδίου περιοχή (αλλα εντός των 500μ) για τακτοποίηση αυθαιρέτου κτίσματος προέκυψε το εξής : Μέσα στο αγροτεμάχιο το οποίο είναι εξ'αδιαρέτου υπάρχουν δυο κτίσματα το ένα που θα γίνει τώρα η τακτοποίηση και ένα άλλο το οποίο έχει κανονική άδεια. Μετά την αποτύπωση και την εφαρμογή της διανομής προέκυψε πως το νόμιμο κτίσμα δεν έχει το απαιτούμενο Δ απο τα όρια μιας και η άδεια του είχε γίνει με τοπογραφικό επι εποχής κορδέλας!! Για να μην έχουμε και νέο πρόστιμο για το ήδη νόμιμο κτίσμα θα μπορούσα να μην παρουσιάσουμε την διανομή και απλά να βάλω τους πελάτες μου να υπογράψουν οτι τα ορία υπεδείχθησαν απο αυτούς και να κλείσω τα όρια στους στην υφιστάμενη κατάσταση.? Αναμένω απόψεις!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.