Μετάβαση στο περιεχόμενο

Vicky_giogio

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Vicky_giogio

  1. Άρα λογικά θα μπορέσω να το τακτοποιήσω, σαφώς με κάποιο πρόστιμο και την αμοιβή του μηχανικού. Σας ευχαριστώ πολύ
  2. Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους. Διάβασα σε εφημερίδα για ένα νομοσχέδιο που θα βγει σε λίγες μέρες και λέει μεταξύ άλλων ότι θα θεωρούνται νόμιμα τα αυθαίρετα που χτίστηκαν πριν το 1975 και δε διαθέτουν οικοδομική άδεια. Γνωρίζετε κάτι σχετικό ή μας ποτίζουν με βλακείες?
  3. Εντάξει ρε παιδιά μια συμβουλή ζήτησα κι εγώ όπως και τόσοι άλλοι ιδιώτες. Νόμιζα ότι σκοπός των θεμάτων ιδιωτών ήταν να παρέχονται συμβουλές (και όχι κατευθύνσεις) για διάφορα θέματα. Σας ευχαριστώ πολύ που σπαταλήσατε έστω και δέκα δευτερόλεπτα έκαστος για να σχολιάσετε το θέμα αυτό...
  4. Καλημέρα σε όλους, εδώ και δύο μήνες βρίσκομαι στη διαδικασία προσθήκης ορόφου και κεραμοσκεπής, την οποία σκοπεύω να χρησιμοποιήσω ως αποθηκευτικό χώρο. Έχω δύο ερωτήματα: 1. Ο εργολάβος μου πρότεινε δύο τρόπους κατασκευής της σκεπής, τον παραδοσιακό και τον Γερμανικό τύπο (αεριζόμενη στέγη). Από τα λίγα που κατάλαβα, καθ'ότι μη μηχανικός, είναι προτιμότερη η αεριζόμενη. Συμφωνείτε ή διαφωνείτε, μπορείτε να μου δώσετε τη συμβουλή σας? 2. Μπορώ να τοποθετήσω το αντλιοστάσιο εκεί, ή χρειάζομαι ειδική άδεια? Επίσης, η τοποθέτηση παραθύρων απαγορεύεται? ΥΓ. Επειδή θα με ρωτήσετε, δηλώνω ότι έχω επιβλέποντα μηχανικό, ο οποίος είναι πληρωμένος. Ενώ στην αρχή του έργου ήταν διαθέσιμος για επίλυση αποριών - οδηγίες κατασκευής κτλ και έλεγξε τον οπλισμό του σκελετού, στη συνέχεια με παράτησε. Είναι μονίμως απασχολημένος και δεν μπορεί να με εξυπηρετήσει.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.