Μετάβαση στο περιεχόμενο

Dylan9283

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

Dylan9283's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα συνάδελφοι, Σε νέα μονοόροφη οικοδομή στο Περιστέρι με ένα οροφοδιαμέρισμα στον πρώτο,και ένα δωμάτιο 25 τετραγωνικών με λουτρό στο ισόγειο-πυλωτή τα οποία είναι διαφορετικές ιδιοκτησίες μπορώ να έχω για θέρμανση-ΖΝΧ 2 λεβητάκια(ένα για τον πρώτο και ένα για το ισόγειο),τα οποία θα είναι εξωτερικά επίτοιχα (του πρώτου στο μπαλκόνι)? Το ρωτάω γιατί έτσι βγάζω μία καπνοδόχο,ενώ αν είναι εσωτερικά δεν μπορώ να τα ταιριάξω και βγάζω αναγκαστικά 2 καπνοδόχους. Η καπνοδόχος ή οι καπνοδόχοι θα πρέπει να είναι INOX μονωμένες ή και με αμόνωτες δεν έχω πρόβλημα στα ατομικά? Τέλος ως τύπο συσκευής να βάλω C82?
  2. Συνάδελφοι καλησπέρα, Είμαι νέος μηχανολόγος και χρειάζομαι τα φώτα σας! Στον 3ο όροφο πολυκατοικίας έχουμε επίτοιχο λέβητα αερίου 30Kw και καλύπτει τις ανάγκες του ορόφου σε θέρμανση και ΖΝΧ. Θέλουμε να καλύψουμε τις ανάγκες σε θέρμανση από τον επίτοιχο σε 2 ακόμα ορόφους. Συγκεκριμένα στο ισόγειο και στο υπόγειο. Στο ισόγειο οι θερμίδες είναι 1700. Στο υπόγειο 5300. Θερμικά ο λέβητας επαρκεί. Το κύκλωμα είναι παντού μονοσωλήνιο και θα τοποθετηθούν ηλεκτροβάνες αυτονομίας σε κάθε ένα από τους ορόφους που προανέφερα. α) Κατασκευαστικά πως το υλοποιώ? Με 2 ταυ σε προσαγωγή και επιστροφή και επιπλέον κυκλοφορητή μετά το ταυ της προσαγωγής για το νέο κύκλωμα? β) Φ22 επαρκεί για κεντρική στήλη του νέου κυκλώματος? γ) Τι άλλο πρέπει να προσέξω? Σας ευχαριστώ Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο profil σας. Ευχαριστώ, hkamp
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.