Μετάβαση στο περιεχόμενο

deas

Members
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

deas's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα Έχω μια περίπτωση όπου σε μια εξοχική κατοικία θέλουν να κατασκευάσουν ένα δίκτυο φωτισμού/ρευματοδότησης στον περιβάλλοντα χώρο, χωρίς να βάλουν κοινόχρηστο ρολόι. Η κατοικία έχει τριφασικό ρολόι και σκέφτομαι να πάρω απο το ρολόι με ενδιάμεσο μετρητή ράγας ένα 5Χ2,5mm το οποίο θα καταλήξει σε επίτοιχο πινακάκι 2 σειρών ασφαλισμένο με αυτόματο τριπολικό διακόπτη 16Α ρελέ διαρροής 30mA και τρείς αυτόματους των 16Α μία για κάθε φάση. Το πινακάκι θα φέρει συνολικά 3 γραμμές, μια γραμμή φωτισμού των 10Α (ΝΥΜ 5Χ1,5mm) και δύο γραμμές ρευματοδοτών (ΝΥΜ 3Χ2,5mm) Tο ερώτημα μου είναι το εξής, απο την στιγμή που οι δύο γραμμές είναι 16Α μπορώ να τις ασφαλίσω κατευθείαν επάνω στον 16άρη αυτόματο των δύο φάσεων χωρίς να βάλω ασφάλεια γραμμής παρα μόνο στην τρίτη που είναι μόνο για φωτισμό (10Α) ??
  2. Καλημέρα Ψάχνω για κάποιον αποδεδειγμένα έμπειρο στο θέμα συνάδελφο να συνεργαστούμε στη εκπόνηση Περιβαλλοντικής μελέτης-άδειας Πυρασφάλειας-ελέγχου γειώσεων, που είναι εκπρόθεσμα, σε υφιστάμενα πρατήρια υγρών καυσίμων . Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μήνυμα. Ευχαριστώ Αναρτάτε τα θέματά σας στην σωστή θεματική κατηγορία. Διάζετε τους κανόνες συμμετοχής. AlexisPap
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.