Μετάβαση στο περιεχόμενο

vavadele

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by vavadele

  1. Εγω πηρα τηλεφωνο στα Χανια και μου ειπαν οτι απαλλασεται κανεις μονο για σπουδες στην Αμερικη και οχι στην Ευρωπη. Μπορεις να με βοηθησεις να μου δωσεις καποιο τηλεφωνο η Link ? Γιατι αυτη η Κα στα Χανια μου ειπε πως αυτο γινοταν παλια και πλεον δε γινεται..Εχω παρει υποτροφια για σπουδες στην Ευρωπη και δε θελω να συνεχισω να πληρωνω ΚΥΤ αφου θα με καλυπτει το πανεπιστημιο εκει. Δε φτανει που θα τους σκαω τα υπολοιπα γιατι να πληρωνω και ΚΥΤ ?
  2. καλησπερα, να σε ρωτησω που το βρηκες αυτο το Link γιατι τηλεφωνω στο Τσμεδε Χανιων και μου λενε πως δεν μπορω να απαλλαγω απο ΚΥΤ για μεταπτυχιακες σπουδες στην Ευρωπη αλλα μονο στην Αμερικη. Στην Αθηνα δε το σηκωνει κανεις. Το προβλημα μου ειναι πως πηρα υποτροφια για μεταπτυχιακο στην Ευρωπη. Απο την υποτροφια θα μου κρατανε 4000Ε το χρονο μερος των οποιων θα ειναι και για υγειονομικη περιθαλψη. Γιατι επομενως να διπλοπληρωνω για μια υγειονομικη περιθαλψη που στην Ελλαδα ειναι αμφιβολου ποιοτητας τωρα πια που γιναμε ΕΟΠΥΥ..Αν μπορει κανεις να βοηθησει για το τι χρειαζεται και εαν γινεται θα το εκτιμουσα πολυ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.