Μετάβαση στο περιεχόμενο

KLOUZEAU

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

KLOUZEAU's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.δεν είναι οτι δεν εμπιστεύομαι τον μηχανικό μου απλώς ήθελα μια επιπλέον γνώμη απο κάποιον ειδικό.όσο γι'αυτό που είπες k-pat έχεις δίκιο.προφανώς δεν πρέπει να μπαίνει η κάθε άσχετη σαν και μένα αλλά κυρίως επαγγελματίες παρεμφερών ειδικοτήτων.σας χαιρετώ
  2. καταρχάς καλημέρα.είμαι καινούργιο μέλος και άσχετης ειδικότητας οπότε συγχωρήστε την ασχετοσύνη μου.έχω αναθέσει σε ένα μηχανικό την έκδοση αδείας για την ανέγερση μίας μονοκατοικίας 110 τμ. με πυλωτή και την επιστασία μέχρι τα τούβλα.εγώ αναλαμβάνω να αγοράσω τα υλικά που θα μου υποδείξει και εγώ θα πληρώνω τους εργάτες.η αμοιβή του θα είναι ενα 8% επι της κατασκευής.είναι σωστή αυτή η συμφωνία για εξοικονόμηση χρημάτων και σιγουριά οτι δε θα χάσω λεφτά?ή μήπως μπλέκω χειρότερα?μπορείται να μου δώσετε κάποιες συμβουλές σχετικά με τα μαστόρια?επίσης, πόσο περίπου θα μου στοιχίσει μέχρι τα τούβλα?ευχαριστώ προκαταβολικά όσους απαντήσουν.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.