Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Marios.gR

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Ενδιαφέροντα
    Μουσικη,Κινηματογραφος,Επιστημη

Marios.gR's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. σε μια εταιρεια,μια τραπεζα,σε RnD,πιστευω σε 1000 πραγματα..αλλα σα σχολη ειναι καλη?σαν επιστημονικο υποβαθρο,καθηγητες κτλπ...
  2. Ευχαριστω πολυ για τις μεχρι τωρα πληροφοριες! Μια ακομη ερωτηση:υπαρχουν μεταπτυχιακες σπουδες που να ξεκινουν μια επιστημη απο την αρχη?Για παραδειγμα εισαι ΜΜ και θες να μαθεις χημεια.Υπαρχει καποιο προγραμμα?
  3. http://cw.mech.ntua.gr/ οχι,για χημικος δε το σκεφτομαι..απο ο,τι ειδα εδω,στο εμπ δεν υπαρχουν μαθηματα χημειας για τους μμ...παντως ο συνδυασμος μηχανολογου και χημικου μου αρεσει πολυ,αλλα προτιμω να ειμαι μηχανικος απο ο,τι χημικος.
  4. οχι,δεν ειναι οτι εχω στρωμενη δουλεια η κατι τετοιο,απλα δε με ενδιαφερει να αποφασισω τη σχολη μου με αυτο το κριτηριο...Θα παλεψω και θα βρω τη δουλεια μου η θα κανω τη δικη μου...Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!Οσον αφορα τα μαθηματικα,ειναι ιδια στις σχολες?Ουσιαστικα αυτο μου θελω ειναι να γινω ενας μηχανολογος που να ξερει χημεια
  5. Καλησπερα!Ειμαι μαθητης της Β' Λυκειου,θετικης κατευθηνσης και θελω να ασχοληθω με το επαγγελμα του μηχανικου..Σκεφτομαι τις δυο σχολες των Μηχανολογων και των Χημικων.Τρελενομαι για τη φυσικη,τα μαθηματικα και τη χημεια και θα ηθελα να γινω μηχανικος λογω του γενικοτερου φασματος,των εφαρμογων αλλα και του τροπου σκεψης.Πιο πολυ κλεινω στη σχολη των μηχανολογων,γιατι θα ηθελα να ασχοληθω με τη κινηση,την ενεργεια και τις δυναμεις,αλλα με εξιταρουν και οι χμ λογω της χημειας.Καποιες επιπλεον ερωτησεις: -Οι σχολες δινουν καλο επιστημονικο υποβαθρο (φυσικη,μαθηματικα,μηχανικη)? -Ποιο ειναι το ακριβες πεδιο των χημικων μηχανικων? -Θα μου χρειαστει η χημεια στους μηχανολογους? -ΕΜΠ η ΑΠΘ? ΥΓ:δε με αφορα οι επαγγελματικη αποκατασταση και τα δικαιωματα,οποτε μη μου αναφερετε κατι σχετικο. Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας εκ των προτερων!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.