Μετάβαση στο περιεχόμενο

Evangelos_Thomas

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Evangelos_Thomas

  1. Έχω ένα αυθαίρετο που έχει ολοκληρωθεί (α κ β ) φάση του 1337/83 Στο τοπογραφικό που δόθηκε στην β φάση απ το μηχανικό δεν δείχνει βεράντα 40τ.μ στην κάτοψη όμως την δείχνει σε λιωμένη κατασκευή 84 τμ ( υπερβαίνει κ την κάλυψη )και δεν δείχνει την απόσταση από τα όρια που είναι 1,90 ενώ στην άδεια του νέου κτιρίου που έγινε εκ των ύστερων τη δείχνει 2,5. Θέλω να προχωρήσω στην 3 φάση Μου ζήτησαν 1.ΑΙΤΗΣΗ 2.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ(ενώ έχουν υποβληθεί στη β φάση) 3.ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 5.2 σειρές ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ (ενώ έχουν υποβληθεί στη β φάση) 6. ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΟΧΗΣ (ενώ έχουν υποβληθεί στη β φάση) 8. ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΥΨΗΣ Μετά τα παραπάνω βγαίνει απόφαση Νομάρχη. Ποια η καλύτερη λύση να προχωρήσω???
  2. Έχω ένα αυθαίρετο που έχει ολοκληρωθεί (α κ β ) φάση του 1337/83 Στο τοπογραφικό που δόθηκε στην β φάση απ το μηχανικό δεν δείχνει βεράντα 38,67 στην κάτοψη όμως την δείχνει σε λιωμένη κατασκευή 81,6τμ και δεν δείχνει την πραγματική απόσταση από τα όρια 1,90 τη δείχνει 2,50 . Θέλω να προχωρήσω στην 3 φάση Μου ζήτησαν 1.ΑΙΤΗΣΗ 2.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 3.ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 5.2 σειρές ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ (ενώ έχουν υποβληθεί στη β φάση) 6. ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΟΧΗΣ (ενώ έχουν υποβληθεί στη β φάση) 8. ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΥΨΗΣ Μετά τα παραπάνω βγαίνει απόφαση Νομάρχη. Ποια η καλύτερη λύση να προχωρήσω???
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.