Μετάβαση στο περιεχόμενο

akis01

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

akis01's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα σχετικά με της ηλεκτροδοτήσεις πλέον έχει αλλάξει ο νομός από το 2014 δεν θα συντάσσονται πλέον τα δικαιολογητικά για το ρεύμα, άπλα ο κάθε ιδιοκτήτης με την παρουσία του ηλεκτρολόγου αλλά και του μηχανικού με τα κάτωθι έγραφα – δικαιολογητικά ( ηλεκτρολογικό σχέδιο , αδεία οικοδομής και τα σχεδία του μηχανικού ) θα πηγαίνουν απευθείας στην ΔΕΗ και θα κάνουν αιτήσει για ρεύμα , σας παραθέτω και τον νέο νόμο του 2014 σε αρχείο pdf… Οπότε η διαδικασία για την ηλεκτροδότηση του κτιρίου πλέον δεν θα περνά από τον έλεγχο τις εφορίας… File0001.PDF
  2. Καλημέρα σας με λένε Άκη και δουλεύω σε ένα λογιστικό γραφείο πρόσφατα κάποιος πελάτης μου έφερε να του Κάνω τον τελικό πινάκα για να πάρει ρεύμα για το ακίνητο του έχω ώμος ένα μικρό πρόβλημα έχω στην κατοχή μου όλα τα διαλογιστικά που χρειάζεται για να γίνει Έλενxος από την εφορία ώμος υπαρχή ένα μικρό πρόβλημα το ελάχιστο κόστος βάση μηχανικού είναι 36,980 ευρώ για 2οροφη οικοδομή και ρεύμα θα πάρει μόνο ο πρώτος όροφος 90τμ στο σύνολο 180 τμ ο τελικός πινάκας πώς θα διαμορφωθεί λοιπόν θα διαιρέσω το συνολικό ελάχιστο κόστος του μηχανικού και θα το χωρίσω μόνο για τον ένα όροφο γιατί σε συνεννόηση μου με τον μηχανικό μου ειπε δεν γνωρίζει πρέπει να απευθυνθώ στην αρμόδια ΔΟΥ. Γνωρίζει κάνεις τι πρέπει να κάνω συμβόλαιο δεν υπάρχει ότι το ακίνητο έχει αποπερατωθεί εξολοκλήρου.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.