Μετάβαση στο περιεχόμενο

daidalos77

Members
  • Περιεχόμενα

    0
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

daidalos77's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. @K_mach Στο άρθρο που παρέθεσα αν το διάβασες μιλάει καθαρά γ την φορολογία, δεν ανεφέρετε για ταμεία ανεργίας, σύνταξης κλπ Εμείς εστιαζόμαστε στην φορολογική επιβάρυνση, οι εργαζόμενοι που έχουν καθαρό εισόδημα 20.000 ευρώ πρέπει να φορολογούνται χωρίς διακρίσεις
  2. Καλησπέρα σας συνάδελφοι - (πρώτο μου ποστ στο φορουμ!) διαβάζοντας τα προηγούμενα σχόλια θα ήθελα να παρατηρήσω, πως μπορεί αυτό το μέτρο "περί φορολόγησης 30% απο το πρώτο ευρώ" να προσπεράσει την συνταγματική επιταγή του άρθρου 4 του συντάγματος : Άρθρο 4 5. Οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους. Πχ. Δεν μπορεί μια γραμματέας που εργάζεται με μπλοκάκι σε 2 εταιρίες( πχ σε πρωινό οδοντιατρείο κ απογευματινό ιατρείο παθολόγου ) και έχει εισόδημα 10.000 ευρώ να την φορολογείς με διαφορετικό τρόπο απο την αντίστοιχη γραμματέα που δουλεύει ως μισθωτός σε μια εταιρία.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.