Μετάβαση στο περιεχόμενο

Yannis Solidakis

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Yannis Solidakis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ. Εννοούσα τελικά για οριζόντια σύσταση, όχι για τεμαχισμό. Δεν είναι δυνατόν η οριζόντια σύσταση σε εκτός σχεδίου όταν οι οικοδομές απέχουν η μία από την άλλη (έστω ότι περνάνε μέσω επαε 2 οικοδομές ανεξάρτητες)? Λέγεται ότι δεν αφήνει το υποθηκοφυλάκιο να γίνει αυτό πλέον. Επομένως ελέγχει έτσι και τις πωλήσεις σε ξένους κλπ.
  2. Θέλω να αγοράσω εκτός σχεδίου ή σε περιμετρική ζώνη αγροτεμάχιο και να κτίσω 2-3 μικρές κατοικίες, σε εμένα και τα 2 αδέρφια μου. Μου λένε ότι εφόσον δεν βρίσκονται σχεδόν κολλητά η μία με την άλλη δεν θα μπορούν ποτέ να μεταγραφούν σε διαφορετικούς ιδιοκτήτες (σε εμάς δηλαδή) και ότι έχει έρθει σχετική εγγύκλιος στο υποθηκοφυλάκιο για λόγους προστασίας της φύσης κλπ για την Κρήτη. Ξέρει κανείς κάτι ή υπάρχει κανένας τρόπος να αποφευχθεί αυτό? Αν είναι να κτίσουμε 2-3 σπίτια κολλητά για ποιο λόγο να αγοράσουμε 5-6 στρέμματα?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.