Μετάβαση στο περιεχόμενο

alto2

Members
  • Περιεχόμενα

    79
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από alto2

  1. Μια λύση είναι να γυρίσεις την περσίδα να φυσάει προς τον τοίχο. Σε τι θερμοκρασία νερού ξεκινάει ο ανεμιστήρας? , στα φαν κόιλ συνήθως ξεκινάει στους 40. Για να έχεις ψυχρά ρεύματα σημαίνει ότι ξεκινάει από πιό χαμηλά, μήπως έχει κάποια ρύθμιση να την διορθώσεις.

  2. Αφού το πρόβλημα είναι από την αρχή, είναι πιθανόν στους διακόπτες να υπάρχει λάθος. Κλείσε ΤΕΛΕΙΩΣ τα τρία σώματα που είναι μόνα τους από τους συλλέκτες και τους διακόπτες από τα πρώτα σώματα στους υπόλοιπους βρόγχους. Δες από που αρχίζουν να ζεσταίνονται τα δεύτερα σώματα, από πάνω προς τα κάτω ή από κάτω προς τα πάνω? Από την φωτό που ανάρτησες δείχνει το ζεστό στην μέσα μεριά του διακόπτη,δεσ στα δεύτερα σώματα αν ισχύει το ίδιο.

  3. Το πρόβλημα είναι στους διακόπτες και στην περίπτωση σου στον δεξιό διακόπτη. ¨Αλλαξε τους διακόπτες και μην βάλεις του ίδιου τύπου (αυτοί είναι διακόπτες σωμάτων),βάλε σφαιρικούς. Κατά την γνώμη μου, το πρόβλημα το δημιουργεί ο δεξιός διακόπτης.

    • Upvote 1
  4. Εξ όψεως δεν φαίνεται κάτι εκτός από την σύνδεση με την σιλικόνη που θα έπρεπε να είναι με εξάρτημα. Επίσης  θεωρώ και την βαλβίδα αντεπιστροφής περιτή. Μπορεί όμως για κάποιο λόγο να δημιουργείται σιφωνισμός και να αδειάζει το σιφώνι.

    • Like 1
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.