Μετάβαση στο περιεχόμενο

tassos9794

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού

tassos9794's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σας ευχαριστώ όλους έμαθα αυτά που πρέπει για την ώρα . Τώρα δεν είμαι τελείως άσχετος , απλά άσχετος , γιατί υπάρχουν πολλοί έξυπνοι στην αγορά . Ο μηχανικός θα με διαφωτίσει αφού κάνει μια αυτοψία του χώρου και δει τα σχέδια . :-)
  2. Έχεις δίκιο και μάλλον σε πνίγει, πάντως καταντάμε γραφικοί να συζητάμε για το τι κάνουν οι περισσότεροι . Μου φτάνει να έχω το κεφάλι μου ήσυχο , από καταγγελίες και πρόστιμα, έχω άλλα θέματα να λύσω.
  3. Χωρίς άδεια ? Tα αυτονόητα τα ξέρω. Εύχαριστω πάντος.
  4. Η πέργολα με κινητά μέρη με ενδιαφέρει , και θα ήταν κάτι ωραίο. Αν μπορούσατε να μου πείτε την νόμιμη διαδικασία για να μην έχω προβλήματα με τους γύρω . Ευχαριστώ όλους.
  5. Τα σπιτάκια τα πλαστικά είναι πολύ μικρά για να βάλω κούνιες , χαλιά ,εργαλεία κτλ .Τα ξύλινα είναι καλά αλλά ακριβά και μεγαλώνει ακόμα το κόστος με την συντήρηση τους , καθότι το συγκεκριμένο σημείο βρέχεται από παντού.
  6. Ούτε λίγο ? Καμία πέργολα κάτι ? ευχαριστώ dimitris GM thx yian Μην κάνετε διαδοχικές δημοσιεύσεις. Για να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε αλλαγή στο περιεχόμενο του κειμένου ή για να συμπληρώσετε το μήνυμα που δημοσιεύσατε, χρησιμοποιείστε την εντολή "Επεξεργασία". Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Γιάννης
  7. Για σας μένω στην Αθήνα και έχω ένα σπίτι στον 6ο όροφο 83 τ.μ με αίθριο 40 τ.μ . αποκλειστικής χρίσης δίκια μου .Θα ήθελα να φτιάξω μια αποθήκη ή κάτι τετοιο για αποθηκευτικό χώρο. α) Μέχρι πόσα τετραγωνικά, με άδεια η χωρίς ? β) Πόσο στοιχίζει η άδεια για 10 cm2 ? Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.