Μετάβαση στο περιεχόμενο

afth airetos

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού

afth airetos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δεν σας απάντησα νωρίτερα γιατί δεν είχα πρόσβαση στο internet. Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο. Ξεκίνησα την έρευνα με βάση όσα μου επισημάνατε. Πιστεύω να βρω την άκρη. Να είστε καλά.
  2. Καλημέρα σε όλους. Ψάχνω χωρίς να γνωρίζω τίποτα ελπίζοντας ο τίτλος μου να αντιστοιχεί στο θέμα που είναι: Εξοχικό πρώτου ορόφου με αδιαμόρφωτο υπερυψωμένο ισόγειο, άδειας του '91, έχει "φάει" κάποια εκατοστά (ίσως και μισό μέτρο σε κάποιο σημείο) από τη δημοτική οδό της οποίας εφάπτεται. Ο 1ος μηχανικός λέει να νομιμοποιήσω απλώς κι ο 2ος να νομιμοποιήσω και γκρεμίσω τη λωρίδα της παρανομίας (δηλ. κολώνες του ισογείου και μέρος του σπιτιού από πάνω) ώστε να ξαναχτιστεί πιο μέσα. Ποιον μηχανικό να εμπιστευτώ ή μήπως είναι λάθος και οι δύο; Αν το ποσό για τη νομιμοποίηση είναι μεγάλο δεν ξέρω αν μπορώ να το επωμιστώ, πολλώ δε μάλλον αν χρειαστούν και έξοδα γκρεμίσματος-χτισίματος. Ένας παντελώς άσχετος που χρειάζεται απλώς τη σωστή πληροφορία. Σας ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Δεν ξέρω αν βοηθάει αλλά εκατοστά από τη δημοτική οδό έχει "φάει" και ο γείτονας από την απέναντι πλευρά της οδού που αντί για 4 μέτρα νομίζω σε κάποια σημεία είναι 3.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.