Μετάβαση στο περιεχόμενο

Evagelia Lilian Kaloida

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού

Evagelia Lilian Kaloida's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Γνωρίζετε αν αποδεσμεύτηκαν τα χρήματα που αναφέρει ο ΕΦΕΠΑΕ, για νέους επιχειρηματίες? Είμαι άνεργη και ήδη έχω αρχίσει εργασίες για κατάστημα ψιλικών-αναψυκτήριο, στην επαρχία. Δικαιούμαι επιδότηση, γενικώς?
  2. ilia ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις σου. Κάτι τελευταίο, εφόσων πάμε για 2 άδειες, τότε μιλάμε για διπλά λεφτά? Η΄είναι η ίδια διαδικασία πάνω κάτω και κάτι "ψιλά"?
  3. Bas σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την γρήγορη απάντησή σου. Έχουμε ήδη καταθέσει στην πολεοδομία τα χαρτιά και εγκίθηκε η άδεια αλλαγής χρήσης. Εμείς δηλαδή πρέπει να βγάλουμε άδεια "αναψυκτηρίου και γενικού υγειονομικού ενδιαφέροντος"? Ως προς τον Μηχανικό έχεις δίκιο, απλά του ειπαμε 2-3 πράγματα που αμέλησε να ψάξει και του δώσαμε άλλη μια ευκαιρία.Αν αλλάξουμε τώρα μηχανικό, θα μας πάει πολύ πίσω.Προσπαθούμε να ανοίξουμε μέχρι τις γιορτές....
  4. Γειά σας.Χρειάζομαι επειγόντως την πολύτιμη βοήθειά σας. Ήδη με τον σύζηγό μου, πραγματοποιούμε σε δικό μας οίκημα, εργασίες(επαρχία).Ο μηχανικός δεν μας βοηθάει και πολύ.(Συγνώμη κιόλας, συνάδελφός σας είναι.) Το μαγαζί είναι 2 δωμάτια στην ουσία.α)Θέλουμε να σερβίρει καφέ για ορθίους και για έξω.β)να πουλαμε τσιγάρα και λοιπά ζαχαρώδη ψιλικά (οχι mini market, με είδη τροφίμων) . 1)Θέλω να μου πείτε για τα παραπάνω τι άδεια χρειάζεται. 2)Αν ήθελα να συμπεριλάβω και μπιζου, τα οποια τα φτιάχνω εγώ, θα χρειαζόταν διαφορετική άδεια? Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα.Σας παρακαλώ βοηθείστε μας, γιατί κανείς δεν έχει ιδέα εδώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.