Μετάβαση στο περιεχόμενο

el greco

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    302
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από el greco

  1. εισαι σιγουρος που ο κινητηρας με τα 210Α περναει μεσα απο το πεδιο πυκνωτων? σε τι περιοχη εχεις ρυθμισει τα θερμικα? η αμπεροτσιμπιδα που μετρας ειναι ενταξη? οπως τα λες τα μοτερ ειναι110ΚW οπου οτο ρελε γραμμης θα σου διξει περιπου 210Α και το θερμικο120Α κατι εχεις μπερδεψει.

  2. Για βιομηχανικους ξεχνα ο θελεις πολα ενσυμα να φτασεις εκει.και για μεση ταση χλωμο το βλεπω.γνωμη μου ειναι να αρχισεις πρωτα απο τα απλα δηλαδη στις οικιακες εγκαταστασεις φωτισμοι κυπων πισινες και αλλα.μετα απο χρονο προχωρας ποιο περα.

    Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου και του τίτλου θέματος. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ.

    Pavlos33

     

  3. αν ειναι επωνυμη μαρκα δεν υπαρχει προβλημα.προσφατα συνδεσα μια grundfoss σε κατι ενοικιαζωμενα. δεν την παραμετροποιησα απλα αλαξα  την θεση απο τα dip switch  και δεν ειχα προβλημα.προβλημα εχουν οι μη επωνυμες βγαζουν τακτικα σφαλματα και τρεχεις.τωρα αν βαλουμε αισθητηρα πιεσης και ενα καλο vfd για την αντλια ειναι οτι καλλητερο.

  4. Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση Όνομα:  RAA31.16 vs RDE100.1.jpeg Εμφανίσεις:  8 Μέγεθος:  83,1 KB

    και στο αλλο φορουμ που ρωτησες δεν πηρες απαντηση οριστικη.πρεπει να πας κατω στον καυστρα και να μας πεις που παει το κοκκινο και που το ασπρο για να σου πουμε με σιγουρια.

    • Thanks 1
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.