Μετάβαση στο περιεχόμενο

sifu

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    LESVOS

sifu's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. new studio design, εκδ daab case study houses, taschen γενικα της taschen οτι εχει να κανει με συγκεκριμενο στυλ (toscan interiors, maroccan interiors) και μερικα παραδειγματα απο google: http://www.architerra-inc.com/ArchiterraHome.html http://www.addinc.com/portfolio/project.asp?projectid=83&portfolioid=0
  2. Καλησπερα σε ολους. Ειμαι νεος μηχανικος και εχω μια περιπτωση οπου σε δυοροφη οικοδομη 120 τμ που ειναι στα τελειωματα, εχει παρει ρευμα (αδεια του 2007), ο πελατης επιθυμει να κανει προσθηκη δυοροφου κτιριου εφαπτομενου στο ηδη υπαρχον (και ανοιγμα στον τοιχο για εσωτερικη επικοινωνια). Βαση σδ περιοχης τον παιρνει να κτισει αλλα 147 τμ. Πως θα κινηθω; υπολογισω την αμοιβη? Σαν αναθεωρηση; σαν προσθηκη; Λιγη βοηθεια παρακαλω; Σε παρακαλώ διάβασε τους Κανόνες Συμμετοχής εδώ: http://www.michanikos.gr/misc.php?do=showrules γιατί έχεις ήδη παραβιάσει 3 από αυτούς. 1) Απαγορεύονται οι διπλές δημοσιεύσεις. 2) Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι ορθογραφημένοι και με τόνους. 3) 0ι δημοσιεύσεις πρέπει να γίνονται στη σωστή κατηγορία.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.