Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

karataidis

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by karataidis

  1. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Οπότε τελικά πως θα το αντιμετωπίζατε; 1) Κανονική άδεια δόμησης 2) Μικρής κλίμακας 3) Ενημέρωση φακέλου;
  2. Έχεις δίκιο νομίζω Faethon11. Δέσμευση μάλλον δε χρειάζεται. Ενημέρωση φακέλου μπορείς να κάνεις αν δεν τροποποιείται το διάγραμμα κάλυψης (δόμησης). Σε αυτή την περίπτωση όμως δεν το τροποποιείς όταν το ισόγειο από κατοικία γίνεται κλειστή θέση στάθμευσης και αποθηκευτικός χώρος; Αυτό αναρωτιέμαι.
  3. ΚΑΝΑ ευχαριστώ για την απάντηση. Συμβουλεύτηκα και τη συμβολαιογράφο και μου είπε ότι εφόσον δεν υπάρχει σύσταση και είναι όλα του ιδίου ιδιοκτήτη, δεν απαιτείται να γίνει δέσμευση συμβολαιογραφικά. Επίσης η χρήση δεν αλλάζει (νομίζω) γιατί παραμένει κατοικία η ιδιοκτησία ως ολόκληρη μονοκατοικία. Απλά στο ισόγειο της θα παρκάρει ένα αυτοκίνητο.
  4. Συνάδελφοι μαζεύω γνώμες, Σε τριώροφη μονοκατοικία με οικοδομική άδεια του 1986 θέλει ο ιδιοκτήτης να μετατρέψει το ισόγειο σε κλειστή θέση στάθμευσης, εντός νομίμου περιγράμματος. ΔΕΝ υπάρχει σύσταση οριζόντιας, είναι μια ενιαία ιδιοκτησία. Οπότε ερωτώ: Έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας ή κανονική άδεια δόμησης; Τείνω προς το δεύτερο μια και θα υπάρξει μεταβολή στοιχείων στο διάγραμμα δόμησης στο ισόγειο (ο χώρος κατοικίας του ισογείου ο οποίος είναι εντός του συντελεστή θα μετατραπεί σε βοηθητικό χώρο εκτός συντελεστή;) Επίσης μιλάμε για νέα άδεια ή για αναθεώρηση της παλαιότερης; (η οποία δεν είναι εννοείται πλέον εν ισχύ και έχει κλείσει). Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.