Μετάβαση στο περιεχόμενο

micharikopoulou dimitra

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    athina

micharikopoulou dimitra's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Το πρόβλημα είναι ότι το κτήριο έχει όλη την απαιτούμενη υποδομή για μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων απο της κτήσεώς του.Γι αυτό τον λόγο και πήρε και λειτουργική προέγκριση απο την[glow=red:e70dc5f51a] Νομαρχία[/glow:e70dc5f51a].Αφού η άδεια οικοδομής με την οποία κτίστηκε είναι απο την Ναοδομία και έχει εκδοθεί για Ενοριακό Κέντρο μήπως πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες τις η Ναοδομία?
  2. Σέ κτήριο με άδεια οικοδομής απο την ναοδομία το 1983 απαιτείται λόγω λειτουργίας απο το1983 σαν μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων άδεια ίδρυσης και λειτουργίας απο την νομαρχία όμως ηαντίστοιχη διεύθυνση της νομαρχίας ζητά άδεια οικοδομής απο την πολεοδομία και όχι απο την υπαρχουσα ήδη της ναοδομίας .η πολεοδομία δήλωσε ότι δεν μπορεί να βρεί λύση άλλη απο αυτήν της εκ νέου κατάθεσης νέου φακέλλου.όμως η νομαρχία έχει δώσει ήδη λειτουργική προέγκριση.το κόστος θα έιναι μεγάλο και το κτήριο φιλοξενεί μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων και είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Υπάρχει αδιέξοδο.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.