Μετάβαση στο περιεχόμενο

piraulos

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός

piraulos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αν είναι έτσι που για να το λες κάτι θα ξέρεις μιας κι είσαι μηχανικός, πως αντέχουν οι πλάκες βιβλιοθήκες που έχουν πάνω 500-1000 βιβλία; Μεσοσταθμικά από 2 κιλά να είναι το κάθε βιβλίο (άσε που είναι πολύ περισσότερο) 500 βιβλία Χ 2 κιλά = 1 τόνος. Η βιβλιοθήκες είναι πάνω από 1 τ.μ ; Δεν νομίζω.
  2. Θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος στο εξής ερώτημα. Κατοικώ σε ένα διαμέρισμα 5ου ορόφου σε πολυκατοικία του 1981. Είμαι τελευταίο όροφο και έχω ως μπαλκόνι την ταράτσα της οικοδομής εμβαδού 40 τ.μ. Σκέφτηκα να κατασκευάσω ένα μεγάλο παρτέρι για να βάζω κανα λαχανικό μια που ο χώρος είναι τεράστιος και είναι άχαρος να μείνει κενός. Θέλω να κατασκευάσω ένα παρτέρι τετράγωνο που θα έχει μήκος κάθε πλευράς 1,20 μέτρα. Υψος 20 εκ. Αυτό το παρτέρι χωράει 300 λιτρα χώμα. Θα το αντέξει η ταράτσα η θα λυγίσει η πλάκα και θα πάω στο σαλόνι των αποκάτω;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.