Μετάβαση στο περιεχόμενο

thbartsas

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού

thbartsas's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δυστηχώς το βλέπω να γίνεται σφαγή στην επόμενη συνέλευση και ο ενας θα θέλει να κάνει μύνηση στον άλλον, και η δικαίωση του με τα σημερινά δεδομένα θα έρθει ( εαν έρθει) μετα απο 8 χρόνια και βάλε. Οι μισοί δεν θα πληρώνουν τίποτα και οι αλλοί δεν θα μπορούν να επιβαρυνθούν και με τα επιπλέον έξοδα.
  2. Γεία σας. Μετά απο αρκετό διάβασμα σε θέματα του forum και επειδή η εγώ δεν βρήκα μια κατάλληλη απάντηση η κάτι δεν έχω καταλάβει καλά αποφάσισα να κάνω μια πολύ συγκεκριμένη ερώτηση για αυτό το θέμα και εάν υπάρχει κάποιος και μπορεέ ας με βοηθήσει. Στήν πολυκατοικία που μένω κατασκευής του 1980 είναι 11 διαμερίσματα , στήν συνέλευση οι 6 αποφάσισαν να αποσυνδεθούν απο την θέρμανση του πετρελαίου η οποία είναι κεντρική με χιλιοστά σε όλους, και θα αφαιρέσουν τα σώματα και θα μονώσουν τους σωλήνες που περνάνε. Δεν υπάρχει δυνατότητα φυσικού αερίου απο την περιοχή αυτή, και δν το συζητάνε για ενναλακτική κεντρική θέρμανση οπώς αντλία θερμότητας η pellet. Δεν υπάρχει καταστατικό πολυκατοικίας Αυτοί που θα αυτονομηθούν έχουν όλοι κλιματιστικά στα σπίτια τους για την θερμανσή τους και μικρά αερόθερμα. Το θέμα που εχει προκύψει ειναι το εξής: Oι 6 πρέπει να πληρώνουν κάποιο πάγιο η όχι , υπάρχει κάποιος νόμος που να οριζεί αυτό το θέμα; Στούς άλλους 5 που θέλουν να συνεχίσουν με την κεντρική θέρμανση πως γίνεται ξανά ο υπολογισμός των κοινοχρήστων, και μήπως θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την λειτουργία του καυστήρα , πχ σωληνώσεις υπερπίεση κτλ; Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.