Μετάβαση στο περιεχόμενο

miss_ingen

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Κρήτη

miss_ingen's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Είναι όμως μεγάλη η απόκλιση για να ισχύει κάτι τέτοιο παλι...τι να πω. Βρήκα και το σχετικό κείμενο στο taxheaven (έχει υπάρξει τροποποίηση του νόμου από τις 30/9). Δείτε το άρθρο 44. Αναφέρει και για ταμείο στον ΟΑΕΔ.. http://www.taxheaven.gr/laws/law/index/law/328
  2. Kαι να ρωτήσω και κάτι άλλο...Οι εισφορές για μισθωτούς μηχανικούς ποιες θα είναι??
  3. Αυτό που δεν έχω καταλάβει -και με συγχωρείτε αν έχει διευκρινιστεί σε νωρίτερο ποστ- είναι εάν υπαγόμαστε πλέον υποχρεωτικά στην ειδική προσαύξηση, ή όπως ίσχυε παλιά έχουμε το δικαίωμα να διαγραφούμε.
  4. Kαλησπέρα, Η ερώτησή μου βασίζεται σε μία συζήτηση που είχα με δικηγόρο. Ακούγεται, λέει, ότι η κυβέρνηση προωθεί νόμο για τους ελεύθερους επαγγελματίες που δουλεύουν με ΑΠΥ, ενώ στην ουσία παρέχουν στον εργοδότη τους εξαρτημένη εργασία. Υποτίθεται ότι με 3 μήνες αποδεδειγμένης αμοιβής από έναν εργοδότη, θα μπορεί ο ελ. επαγγελματίας να αξιώσει παρόμοια δικαιώματα με έναν μισθωτό (πχ δικαίωμα απόλυσης). Επειδή όλα αυτά είναι στο φλου, θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος ότι πράγματι υπάρχει τέτοιο σχέδιο και τις λεπτομέρειές αυτού. Ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων αν το θέμα έχει ξανασυζητηθεί σε άλλο σημείο του φόρουμ και μου διέφυγε.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.