Μετάβαση στο περιεχόμενο

glxakias

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ

glxakias's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Τα φωτοβολταικα δεν δουλεύουν και την μέρα? Πόσο πέφτει η απόδοση τους σε σχέση αν εχει ηλιο η συννεφια .? Με συννεφιά πόσα φωτοβολταικα πρέπει να βάλω ώστε να μου βγάζουν 500w ..
  2. Καλησπέρα είμαι καινούργιο μέλλος και άπυρος όσο αφορά τα φωτοβολταικα γιαυτο αν πω κάτι άσχετο να με συγχωρήσετε. Ενδιαφέρομαι να βάλω αυτό το σώμα στο σπίτι μου . ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΣ AIRELEC ΓΑΛΛΙΑΣ 500W 230V AC ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝO ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ και να δουλεύει μόνο την μέρα , πόσα φωτοβολταικα πρέπει να βάλω που να αντιστοιχούν για αυτό το σώμα ?ενδιαφέρομαι να παρακάμψω της μπαταριές και τον φορτιστή μπαταρίας και να δίνουν τα φωτοβολταικα κατευθείαν στοn μετατροπέας inverter γίνετε αυτό? Γνωρίζω ότι δεν είναι σωστό αλλα γίνετε? (μιλώ για την μικρή σκάλα των 500w) Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητα στο προφίλ σας. Οι τίτλοι των θεμάτουν πρέπει να περιγράφουν ικανοποιητικά το περιεχόμενό τους. miltos
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.