Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Thanasis Gousias

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού

Thanasis Gousias's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σ'ευχαριστω πολυ aithilenio!! Ησουν σαφεστατος. Η σομπα-μποιλερ ειναι μαρκα Prity S3 W13... εχεις αποψη; εχω υδραυλικο πατερα και γνωριζω οτι θα χρειαστω κυκλοφορητη, δοχειο διαστολης και ασφαλιστικα.
  2. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις, αλλα χρειαζομαι "λυση" αμεσα. Ειμαι σε φαση παραγγελιας!!! Τι να κανω; Στην πρωτη αναρτηση εχω τα προιοντα που εχω βρει, μπορει καποιος να τα δει και να με βοηθησει;; Ο ηλεκτρικος λεβητας ειναι ο MRT 12 700€.
  3. Κρυονερι μενω...εχει κρυο το χειμωνα! Τη σομπα τη βρηκα 450€ (χωρις κυκλοφορητη, δοχειο διαστολης και ασφαλιστικα) και τον ηλεκτρικο λεβητα 700€ ετοιμο για συνδεση. Απλως φοβαμαι το ρευμα. Οι αντλιες θερμοτητας βλεπω οτι αναφερονται πολυ, ειναι οντως τοσο οικονομικες;
  4. Καλησπερα, ζω στο 2ο οροφο ιδιοκτητου σε υπερυψωμενη σοφιτα 72τ.μ. [σαλονι-κουζινα, 2 υπνοδωματια, 1 μπανιο, (συνολο 5 καλοριφερ αυτονομια + τζακι)] κατασκευασμενη με σιδηροκατασκευη, αλουμινια, ξυλο και μονωση με νοβοπαν. Θελω να καταργησω το πετρελαιο και ειμαι αναμεσα σε σομπα-μποιλερ και ηλεκτρικο λεβητα. Στο κτιριο υπαρχει τριφασικο. Δε θελω να ξεπερασω τα 1000€ σε κοστος αγορας. Θα ηθελα την αποψη σας και αν συμφερει η καταναλωση ρευματος σε σχεση με την καταναλωση ξυλου. Ευχαριστω εκ των προτερων. ΥΓ: διαβασα παρα πολλα σχετικα θεματα στο φορουμ αλλα δεν καταφερα να βγαλω ακρη.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.