Μετάβαση στο περιεχόμενο

damarkou

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by damarkou

  1. Τον έχω αγοράσει πρόσφατα. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Πολύ γρήγορος και οικονομικός.
  2. Συνάδελφε, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια. Νομίζω πάντως πως είναι μεγάλη υπόθεση αν καταφέρουμε κάποια στιγμή να ξεκαθαριστεί αυτό το θέμα στον κλάδο μας γιατί το αυτοκίνητο είναι ένα από τα μεγαλύτερα πραγματικά λειτουργικά έξοδα για οποιοδήποτε επαγγελματία.
  3. Ευχαριστώ συνάδελφε. Έχω βρει κι εγώ αρκετά πράγματα στο διαδίκτυο, αλλά ρωτάω μήπως κάποιος συνάδελφος έχει ίδια πείρα και το εφαρμόζει ήδη. Ευχαριστώ και πάλι.
  4. Συνάδελφοι, έχει κάποιος από εσάς αποκτήσει ΙΧ αυτοκινητο με μακροχρόνια μίσθωση? Αν ναι, εκπίπτει 100% το μίσθωμα από την εφορία στην ατομική επιχείρηση ελ. επαγγελματία μηχανικού (ελευθέριο επάγγελμα παροχής υπηρεσιών - όχι εμπορική, κατασκευαστική κτλ). Ευχαριστώ εκ των προτερων.
  5. Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος τι ισχύει στις δημοτικές σε σχέση με τις κρατήσεις επί των αμοιβών μελετών? Ισχύει ό,τι και στους δήμους? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.