Μετάβαση στο περιεχόμενο

Maya Mayadan

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Maya Mayadan

  1. Δεν θέλω θερμοσυσορευτή γιατί δεν έχω νυχτερινό, άσε που είναι και βαρύδια. Απο convectors/σόμπες χαλαζία/θερμοπομπούς αν έχεις να προτείνεις κάποιο
  2. Απο τους conevectors με τα 40 ευρώ του Κωτσόβολου και του praktiker έχει κανα νόημα να αγοράσουμε σόμπες quartz ή χαλαζία; Όλα καίνε το ίδιο; Έχετε να προτείνεται κάποιο απο αυτά ή να πάρω όποιο βρω; Θα με βοηθούσε μοντέλο Μικρό σπίτι έχω 45 τετραγωνικά για να μην ανάβω το καλοριφέρ στα μέτρια κρύα το λέω... (άνοιξα θέμα και παρέθεσα link και διαγράφτηκε)
  3. Αυτόνομη θέρμανση έχει η πολυκατοικία που μένω και θέλω να τα υπολογίζω εγώ φέτος για να μην πάω σε εξωτερικές εταιρείες. Χοντρά Χοντρά τα θέλω, δεν χρειάζεται απόλυτη λεπτομέρεια. Μπορείτε να μου πείτε περίπου τι πρέπει να υπολογίσω για να το κάνω; Το μόνο καλό είναι οτι τα διαμερίσματα είναι 4 με ίδιο εμβαδόν και ένας μόνο έχει βάλει boiler πάνω στον καυστήρα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.