Μετάβαση στο περιεχόμενο

lenoulita

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by lenoulita

  1. Καλησπέρα, έχω νομιμοποιήσει ημιυπαίθριους με τον 3843/2010 για 40 χρόνια. Μπορώ να υπαχθώ στο νέο νόμο για να γίνει "μόνιμη" νομιμοποίηση? Θα πρέπεινα ξαναπληρώσω κάτι? Ευχαριστώ!
  2. Καλημέρα σας Μένω στον τρίτο όροφο ολοκαίνουριας επταόροφης οικοδομής και το σαλόνι μου εφάπτεται με το λουτρό και το υπνοδωμάτιο μιας γκαρσονιέρας.Ο θόρυβος απο το λουτρό του διπλανού είναι κατι παραπάνω απο ευδιάκριτος!! Ακούω και το τηλέφωνο του όταν χτυπάει στο υπνοδωμάτιο και τη συνομιλια.Επίσης ακούω την κουρτίνα του μπάνιου όταν την τραβάει και το τηλεφωνο του ντουζ πακέτο με τις σωληνώσεις που κάνουν σαν χείμμαροι (ίσως επειδή δεν έχουμε ατομικό ρολόι ύδρευσης ακόμα)και το καζανάκι με τα παρελκόμενά του ασφαλώς! Το υπνοδωματιο βλέπει στην πίσω πλευρά της οικοδομής αλλα επειδή ο ένας τοίχος που εφάπτεται με το μπάνιο είναι στην εξώπορτα δίπλα και μεχρι το υπνοδωμάτιο υπάρχει διάδρομος τα ακούω και στον ύπνο!! Έψαξα και οι αφροβινυλικές ταπετσαρίες παρέχουν ηχομόνωση θεωρητικά.Θα μου δώσουν λύση θεωρείτε στο πρόβλημά μου?Καλύπτουν έστω το καζανάκι? Εάν καλύψω τον τοίχο με κάποιο έπιπλο θα δω βελτίωση? Επίσης ακουω τα βήματα απο τα διαμερίσματα του πρώτου ορόφου και τα τακούνια απο την είσοδο ακόμα.Ο εργολάβος λέει απο το πολυ σίδερο στην κατασκευή τα ακούμε.Ο δεύτερος και ο τέταρτος ειναι άδειοι.Εαν κατοικηθούν θα γίνει της κολάσεως απο ποδοβολητά και ομιλίες συν το οτι οι κρεβατοκάμαρες ολων μας ειναι μεσοτοιχία με τα μπάνια σε καθε όροφο?Δηλαδή μιλάμε για πολλά καζανάκια όπως καταλαβαίνετε! Θεωρούσα οτι οι νεες κατασκευές δεν θα είχαν τετοια προβλήματα αλλα μάλλον την πάτησα! Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.