Μετάβαση στο περιεχόμενο

Xeno Gyzi

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού

Xeno Gyzi's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

-6

Φήμη στην κοινότητα

  1. δεν... καταλαβαινω, μαλλον με κοροιδευεις. αν δεν εχουν σχεση οι πληροφοριες που εδωσα, τοτε μπαρδον! αλλα καλυτερα να μιλας πιο ομορφα σε οσους δε γνωριζεις. Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Γιάννης
  2. Το θέμα έχει διασπαστεί από εδώ. AlexisPap γεια σας, σημερα διαβασα και τις 20 σελιδες αυτου του αρθρου οπως και ολα τα λινκ που δωσατε οι θαμωνες του φορουμ (οχι των πωλητων και των τσαρλατανων με τα 4 μηνυματα στο ενεργητικο τους ο καθενας) Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου λύσει μια απορία: Υπάρχουν και θερμαντικά πάνελ και IR θερμαντικά πάνελ; Δηλαδή 2 διαφορετικού τύπου; Είδα σε γνωστο μαγαζί στην αθήνα [Pr...r] να πουλάνε πάνελ, αλλά δε γράφαν αναλυτικά τι διαφορές έχουν, ή μάλλον δεν γράφανε καθόλου διαφορές, ωστέ να καταλάβω ποιο είναι ποιο. και μια δευτερη απορια, αν ειναι ευκολο: Εκτος όροφος πολυκατοικίας, ανατολικό διαμπερές διαμέρισμα. 1 υπνοδωμάτιο 8 τετραγωνικων μετρων και 1 υπνοδωματιο 12 τετραγωνικων μετρων και τα 2 με οχι μεγαλη ευχερια επιδαπεδιου χωρου, ποια η οικονομικοτερη λυση θερμανσης σε σχεση με την αποδοση; Οι ωρες που θα "καινε" ειναι κυριως πρωι (10-11) εως απογευμα (6-7) Δοκιμασαμε με μικρα αεροθερμα, μικρες ηλεκτρικες σομπες και μικρες σομπες αλογονου και διαφορα δεν ειδαμε, εκτος του οτι με το αεροθερμο τα ματια μας στεγνωνανε σε 10 λεπτα. Επισης ολα αυτα ηταν απο σουπερ-μαρκερ, επομενως και καηκανε στον μηνα επανω. Συγνωμη αν σας κουρασα, μια καποια συμβουλη θα ηταν ευπροσδεκτη.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.