Μετάβαση στο περιεχόμενο

sakdox

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by sakdox

  1. (μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33) Καλησπέρα, θα ήθελα μια βοήθεια από τους παλαιότερους μηχανικούς. Είμαι μηχανολόγος 15 χρόνια στην βιομηχανία και μάλλον θα κλείσει η εταιρία που δουλεύω. Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω κάτι δικό μου, επειδή με όσα διάβασα δεν έβγαλα άκρη θέλω να ρωτήσω τους παλαιότερους μηχανικούς 1. Έχω δικαίωμα για μελέτες θέρμανσης μέχρι 40.000 θερμίδες η παραπάνω; μπορώ να κάνω συντηρήσεις καυστήρων η πρέπει να πάρω άδεια καυστηρατζη; 2. Έχω αυτοδίκαια την άδεια υδραυλικού για συντηρήσεις ηλιακών; 3. Μπορώ να κάνω μελέτες για ψύξη και εγκαταστάσεις κλιματιστικών; χρειάζεται κάποια πιστοποίηση για να αγοράζω φρεον ισχύει κάτι τέτοιο; Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια.
  2. Ο ιδιοκτήτης οχι δεν είναι μηχανικός. Ο μηχανικός που εχει υπογράψει την άδεια δεν τον εχω δει μονο δυο μαστορες εχουν ερθει το πρωι για λιγες ώρες με κομπρεσέρ. Σε ερώτηση αν μπορω να μιλήσω με τον μηχανικό μου απάντησαν θα ερθει στις επομενες μερες.Τα χαρτια που αναφερω τα ζητησα απο την πολεοδομία.
  3. Το θεμα μου ειναι οτι ο ιδιοκτητης του αερα εχει βγαλει αδεια για προσθηκη γ οροφου το 2009 και εχει καταθεσει στην πολυοδομια μια τεχνικη εκθεση που αναφερει οτι εχει κανει εσκαφη στα πεδιλα και κρινει οτι δεν εχει αναγκη ενισχυσεις η οικοδομη. Η εκσκαφή που ισχυριζεται δεν εγινε ποτε επισης κατεθεσε μια δηλωση οτι δεν επιθυμεί να γινει μελετη με τον εακ 2000 αλλα με την παλια αδεια. Η οικοδομη ειναι του 70 και φοβαμαι για την στατικοτητα της. Τι ενέργειες να κανω ωστε να βεβαιωθω για την ασφαλεια μας Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Didonis
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.