Μετάβαση στο περιεχόμενο

serwind

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

-8 Κακή

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού
  1. Η σομπα εχει δουλεψει σε εξωτερικο χωρο. Για τα 3 24ωρα που δουλευε συνεχως, ο καιρος ειχε και δυνατο αερα βορια, και βροχη. Παρ'ολο που η εισαγωγη αερα για την καυση γινεται ΜΗ βεβιασμενα [δεν χρειαζεται μοτερ] σε καμμια περιπτωση δεν εσβησε διατηρωντας την ιδια ροη καυσιμου. Εχοντας λοιπον τη δεξαμενη καυσιμου λιγο ψηλοτερα απο την σομπα, το λαδι κατεβαινει με την βαρυτητα σε ενα μεταλλικο δισκο και καιγεται. Η φλογα μετα απο μιση ωρα λειτουργιας γινεται λευκοκιτρινη που μαλλον σημαινει οτι κανει καλη καυση.
  2. Ναι 1983 τελειωσα στην Πατρα. Απο το 1988 το γυρισα στην Πληροφορικη.
  3. Δεν ειναι χιουμορ... Δες http://www.autoblog.gr/2012/11/20/endiaferon-apo-etaireies-ths-elladas-kai-toy-ekswterikoy-gia-to-kaysimo-apo-thganelaia/ Διάβασε το πλήρες άρθρο εδώ: Ενδιαφέρον από εταιρείες της Ελλάδας και του εξωτερικού για το καύσιμο από τηγανέλαια - AutoBlog.gr
  4. Τα χρησιμοπιημενα μαγειρικα ελαια εμπιπτουν στις δυο πιο πανω περιπτωσεις?
  5. Γιατι δηλ. οι ασυντηρητοι λεβητες πετρελαιου που ζεσταινουν την Αττικη εδω και χρονια ειναι αθωοι? Τελος παντων ας πουμε οτι καιει κουκουτσια ροδακινου... Υπαρχει ενας πειραματικος τροπος να μετρησω την θερμική απόδοση της? [αδιαβλητος που να μην βασιζεται στο τι καυσιμο καιει όπου εκει θα ξερω την θερμογονα του δυναμη]
  6. Εχω κατασκευασει μια σομπα που καιει χρησιμοποιημενα λαδια απο αυτοκινητα, τηγανολαδα κλπ. Αν εξαιρεσει κανεις την εξοδο απο το φουγαρο [που προφανως δεν ειναι και η καθαροτερη] κατα τα αλλα δουλευει κανονικα. Η υερμοκρασια στην εξοδο της καπνοδοχου εφτασε τους 240ο Κελσιου. Την δουλεψα σε εξωτερικο χωρο [αυλη]. Πως πειραματικα μπορω να μετρησω την θερμικη ισχυ της σε Kcal η Kw?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.