Μετάβαση στο περιεχόμενο

dim33

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

dim33's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστω για την απαντηση σου. Κοιταξε η νομοθεσια για τις κατατακτηριες λεει οτι εισαγονται οι χ πρωτοι (διαφερει ο αρθμος ανα σχολη-πολη) με μονη προυποθεση να εχουν γραψει σε ολα τα μαθηματα πανω απο τη βαση.Αν λεει λγ οτι δεχεται 5 ατομα και μονο 3 γραψουν πανω απο τη βαση,τοτε θα δεχτει μονο αυτους τους τρεις.Αν βεβαια γραψουν παραπανω απο 5 ατομα κοιτανε τη βαθμολογια. Τωρα σκεφτομαι και την περιπτωση του εξωτερικου,σε περιπτωση που δεν τα καταφερω με τις κατατακτηριες. Ποιες οι προυπεθεσεις εισαγωγης στα συγκεκριμενα πανεπιστημια αν γνωριζει καποιος. Οι περισσοτερες αναφερουν απολυτηριο λυκειου αλλα στη περιπτωση τη δικη μου που θελω να συνεχισω τις σπουδες ειναι το πτυχιο?? Αν γνωριζει καποιος..
  2. Γεια σας και απο εμενα, πριν δυο χρονια,2011, εδωσα πανελληνιες και συγκεντρωσα γυρω στα 14500-15000 μορια και μπηκα τει μηχανολογιας στη πατρα. Στοχος μου ειναι να μπω στην αντιστοιχη σχολη του πολυτεχνειου (στη Πατρα συγκεκριμενα καθως καταγομαι απο εδω).Εχω διαβασει αρκετα για τη περιπτωση των κατατακτηριων και ψαχνοντας στο ιντερνετ διαπιστωσα οτι αρκει να γραψεις και στα τρια μαθηματα πανω απο τη βαση για να μπεις στη σχολη (ακομα και στο ΕΜΠ εστω οριακα). Τωρα,εκτος απο τη περιπτωση των κατατακτηριων εξετασεων σκεφτομαι και αυτη των πανελληνιων. Θα ηθελα να σας ρωτησω αν εδινα πανελληνιες και εμπαινα στους μηχανολογους μηχανικους πατρας τα μαθηματα που εχω περασει θα αναγνωριστουν.Δλδ αν εχω περασει ολα τα μαθηματα των πρωτων δυο ετων θα αρχιζα απο επομενα εξαμηνα.Το ειχα ακουσει απο καθηγητη ΜΠΔ και δεν γνωριζω κατα ποσο ισχυει. Και τελος θα ηθελα να ρωτησω ποιος ειναι ο πιο ευκολος δρομος απο τους δυο, ευχαριστω
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.