Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΕΡΜΗΣ

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ΕΡΜΗΣ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. συμφωνώ με τους συναδέλφους παραπάνω , είναι οι συγκυρίες τέτοιες που διαμορφώνουν την αμοιβή σου.Από την άλλη φταίμε και εμείς που δεν διεκδικούμε!αλλά τι να λέμε τώρα,όταν βλέπεις αγγελία ζήτησης εργασίας,πολιτικος μηχανικός να λέει ενδιαφέρεται για εργασία έστω και αμμισθί...καταλαβαίνεις τι ψάχνουν!
  2. Καλησπέρα,με τη σειρά μου και εγώ ως νέος πολιτικός,θα ήθελα να απευθύνω μια ερώτηση στους φίλτατους αρχιτέκτονες,τελικά ο πελάτης με τι κριτήριο θα έπρεπε να επιλέγει ή να το θέσω καλύτερα τι είναι σημαντικότερο μια αισθητικώς άρτια κατασκευή ή αντίστοιχα μια ασφαλής ?
  3. καλησπέρα καταρχας,αντί να αντιδικούμε μεταξύ μας οι μηχανικοί για τα επαγγελματικά δικαιώματα ή για τον κύριο Πρύτανη του ΕΜΠ που προχώρησε αυθαίρετα στην αναγνώριση του διπλώματος ως master,δε θα έπρεπε να σκεφτούμε την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά εργασίας των μηχανικών με τη συμπίεση των αμοιβών προς τα κάτω,με την ελαστικοποίηση τω ν όρων εργασίας, τη μαύρη εργασία...Τι έκανε το ΤΕΕ όλα αυτά τα χρόνια για τις μελλοντικές γενιές μηχανικών,τι έκαναν όλες οι διοικήσεις του επιμελητηρίου? υποθήκευσαν το μέλλον μας, των νέων μηχανικών.Δε θα έπρεπε να ασχολούμαστε με την αναγνώριση των κολλεγίων,των τίτλων σπουδών που χορηγούν,των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων τους,των έλεγχο της υλικοτεχνικής υποδομής τους? Η διαδικασία αναγνώρισης προχωράει γοργά με ρυθμούς πρωτοφανείς για το ελληνικό κράτος.Όλα στην Ελλάδα γίνονται με προχειρότητα και χωρίς σχεδιασμό.Αθάνατη Ελλάδα...
  4. ΕΡΜΗΣ

    Din 1054

    Καλησπέρα Ηλιάνα,να ρωτήσω κάτι,στα γερμανικά που βρήκες το din1054;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.