Μετάβαση στο περιεχόμενο

andrews.pnt

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός

andrews.pnt's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. geia sas anevazw auti tin ergasia gia tuxon voitheies...... tha ithela na rwtisw tin gnwmi sas kai oti voitheia mporeitai sas euxaristw Γεια σας. Ανεβάζω αυτήν την εργασία για τυχόν βοήθειες.. Θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας και ότι βοήθεια μπορείται Σας ευχαριστώ. Παρατήρηση: Τα greeklish απαγορεύονται. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής. Ευχαριστώ, hkamp.
  2. Η εργασία σου για το μάθημα των ψυκτικών διατάξεων περιλαμβάνει: Τον προσδιορισμό της συμπεριφοράς ψυγειοθαλάμου συντήρησης οπωροκηπευτικών με συνολική ισχύ μηχανήματος 10kWc και θερμοκρασία διατήρησης 3~5 oC Ζητούνται: 1. Ο σχεδιασμός του θαλάμου για αναλογία αερισμού 50% 2. Ο σχεδιασμός της εγκατάστασης της διάταξης και το διάγραμμα λειτουργίας, θεωρητικό και πραγματικό 3. Ο προσδιορισμός της ενεργειακής συμπεριφοράς για συχνότητα χρήσης με ένα γέμισμα την ημέρα και το άδειασμα διαδοχικά το υπόλοιπο 24ωρο 4. Ο προσδιορισμός των εναλλακτών για – Συμπυκνωτής α) φυσική κυκλοφορία σωληνωτός εναλλάκτης αέρα –R, χωρίς πτερύγια β) φυσική κυκλοφορία σωληνωτός εναλλάκτης αέρα –R, με ένα πτερύγιο γ) Βεβιασμένη κυκλοφορία πτερυγιοφόρος σωληνωτός εναλλάκτης αέρα –R, με ανεμιστήρα, να προσδιοριστεί και η νέα ενεργειακή συμπεριφορά δ) Βεβιασμένη κυκλοφορία πτερυγιοφόρος σωληνωτός εναλλάκτης water –R, με αντλία και πύργο ψύξης, να προσδιοριστεί και η νέα ενεργειακή συμπεριφορά ε) Βεβιασμένη κυκλοφορία πτερυγιοφόρος σωληνωτός εναλλάκτης water –R, με αντλία και γεωθερμικό εναλλάκτη, να προσδιοριστεί και η νέα ενεργειακή συμπεριφορά Ατμοποιητής α) φυσική κυκλοφορία σωληνωτός εναλλάκτης αέρα –R, χωρίς πτερύγια β) φυσική κυκλοφορία σωληνωτός εναλλάκτης αέρα –R, με ένα πτερύγιο γ) Βεβιασμένη κυκλοφορία πτερυγιοφόρος σωληνωτός εναλλάκτης αέρα –R, με ανεμιστήρα, να προσδιοριστεί και η νέα ενεργειακή συμπεριφορά δ) Βεβιασμένη κυκλοφορία πτερυγιοφόρος σωληνωτός εναλλάκτης water –R, με αντλία και άρμη - αντιψυκτικό, να προσδιοριστεί και η νέα ενεργειακή συμπεριφορά
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.