Μετάβαση στο περιεχόμενο

AGRUK

Members
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

AGRUK's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

3

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα! Ήθελα να επισημάνω πως υπάρχει μεγάλη έλλειψη τέτοιων ειδικοτήτων στην Αγγλία, Ειδικά στην βόρεια Αγγλία. Σας προτείνω να εγγραφτείτε σε διαφορα Recruiting Agencies μέσω internet η ακόμη καλύτερα να ερευνήσετε τι εταιρίες υπάρχουν εδώ και κατευθείαν να κάνετε αίτηση στις δουλειές που θα διαφημίσουν στα site τους. Σας συμβουλεύω όμως να δουλέψετε πάνω στα βιογραφικά σας όσο πιο πολύ γίνεται. Για κάποιον τρελό λόγο οι Aγγλοι εστιάζουν πολύ την προσοχή τους στα CV υποψηφιων. Πρέπει να είναι συνοπτικό (να μην ξεπερνάει 2 σελίδες) αλλα να εξηγεί με λέξεις κλειδιά τις ικανότητες σας(team player, meet deadlines,work well under pressure ect).
  2. Καλημέρα! Ανοίγω θέμα σήμερα στο forum απλώς ενημερωτικά για όσους ξέρουν να χειρίζονται μηχάνημα CNC και ψάχνουν θέση εργασίας. Εργάζομαι και ζω στην B. Αγγλία και δουλεύω στο HR Department μιας κατασκευαστικής εταιρίας. Μου έχουν θέσει λeίπον να βοηθήσω στην εύρεση ενός μηχανικού CNC. Έχω ξαφνιαστεί με το ποσο εξαιρετικά δύσκολο είναι να βρούμε άτομα εδώ που κατέχουν αυτήν την αρμοδιότητα μιας και υπάρχει τρομερή έλλειψη μηχανικών. Με την οικονομική κρίση που επικρατεί πλέον στην χωρα μας σκέφτηκα ότι μπορεί να υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που σκέφτονται να μεταναστεψουν και σε άλλες χώρες για εύρεση δουλειάς. Εάν ναι σας προτείνω λοιπόν να ψάξετε σε recruiting agencies της Βόρειας Αγγλίας η να στείλετε τα βιογραφικά σας κατευθείαν σε κατασκευαστικές εταιρίες των περιοχών Tyne and Wear, North East και Durham. Οι μισθοί ξεκινούν από 11 λίρες την ώρα(16.50/hr υπερωρία,22/hr τις κυριακές και 13.75/hr για βραδύνh βάρδια). Οι περιοχές εκτος πόλης και κοντά στα εργοστάσια έχουν σχετικά φτηνά ενοίκια. Εάν θέλετε καμια άλλη βοήθεια το email μου είναι [email protected]
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.