Μετάβαση στο περιεχόμενο

ebg1

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

589 profile views

ebg1's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αγαπητοί φίλοι Εσωτερικές πόρτες δεν υπάρχουν ακόμα (δεν έχει ολοκληρωθεί η οικοδομή) οι ρωγμές στα τοιχεία του υπογείου είναι εντελώς κάθετες. Οι ρογμες στα δοκάρια είναι εντελώς κάθετες ως πρός το ίδιο το δοκάρι, το κυρίως δοκάρι εμφανίζει δύο ρηγματώσεις σε απόσταση περίπου ενός μέτρου. Μπάζωμα δεν έγινε πουθενά. Το αλφάδι στους τοίχους το δείχνουν την οικοδομή οριακά εκτός ορίων με κλιση προς τη μια πλευρά. Οι μετρήσεις έγιναν με οργανο τοπογράφου και φυσικά με τον τοπογράφο μηχανικο να το χειρίζεται. Εργα διπλα δεν έγιναν το ραντιέ ειναι ,8 μέτρα πάχος Το κατεδαφίζω?? Γιατί απο τους ανθρώπους που πήγα εκεί απάντηση για το πως θα σταματήσει το φαινόμενο δεν πήρα.
  2. Αγαπητοι φιλοι καλησπερα και χρονια πολλα και καλα σε ολους. Ειμαι νεος στο forum και ειναι η πρωτη φορα που γραφω εδω Αφορμη για να γραψω ειναι το γεγονος οτι αντιμετωπιζω ενα μαλλον συ.νθετο προβλημα. Σε οικοδομη 4ετιας που ακομα δεν εχει κατοικηθει παρουσιαστηκαν ρωγμες σε δοκαρια τοιχεια και πλακες υπογειου. Η οικοδομη ειναι 2οροφη με υπογειο εχει θεμελειωθει με ραντιε και εχει εφαρμοστει η μελετη επακριβως. Σημερα με φιλο στατικο επισκευτηκαμε την οικοδομη και η διαγνωση ειναι διαφορικη καθιζηση περιπου 2cm. Η οικοδομη ειναι ασφαλισμενη με συμβολαιλ κατα παντος κινδυνου και ειναι ακομα εν ισχυ. Η λυση που μου προτεινε ο στατικος για να σταματησει το φαινομενο ειναι φραχτης με πασαλους 10 μετρων βαθους στην περιοχη πουυπαρχει μεγαλη συμπυκνωση του εδαφους. Σαν μηχανολογος που ειμαι δε βλεπω τη λογικη που κατι τετοιο θα σταματουσε την εξελιξη του φαινομενου. Θα θελατε να γραψετε την αποψη σας πανω στο θεμα σας παρακαλω; Για να μην παρεξηγηθω ο στατικος ειναι προσωπικος μου φιλος δε μου πηρε χρηματα και δηλωσε πολυ προβληματισμενος με την περιπτωση. Σας ευχαριστω εκ των προτερων για τις αποψεις σας
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.