Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ioulia

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής

Ioulia's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Όχι, τα δίδακτρα στο πανεπιστήμιο Λευκωσίας είναι 2 και κάτι φορές περισσότερα. Με μπέρδεψες όμως! Είμαι έτοιμη να αρχίσω το ΜΒΑ, όμως για άλλη μία φορά τώρα το ξανασκέφτομαι. Βασικά, είδα αυτό http://network.gr/mba_or_msc_comparison.asp και πείστηκα να κάνω ΜΒΑ. Αν και σε τράπεζα θα 'θελα να δουλέψω, εν τούτοις πιστεύω ότι στο εξωτερικό έχει μεγαλύτερη ζήτηση το ΜΒΑ (σίγουρα με την κατάσταση αυτή της Ελλάδας, θα αναγκαστώ να πάω στο εξωτερικό προς αναζήτηση εργασίας)
  2. Καλησπέρα κι από μένα! Επαναφέρω το θέμα γιατί εδώ και καιρό κι εγώ έχω την απορία ως το προς το ποιο μεταπτυχιακό να επιλέξω! Έχω τελειώσει ΤΕΙ χρηματοοικονομικής βασικά... καμία σχέση με τον κλάδο των μηχανικών αλλά μια και είδα το θέμα αυτό, είπα να απευθυνθώ και εδώ. Έχω περάσει στο μεταπτυχιακό της Τραπεζικής του ΕΑΠ. Σκέφτομαι όμως να κάνω το e-learning MBA του πανεπιστημίου Λευκωσίας. http://www.mba-online.unic.ac.cy/promo.html και http://www.mba-online.unic.ac.cy/?lang=el Το μάστερ του εαπ -εάν το επιλέξω- θα το τελειώσω περίπου το καλοκαίρι του '16, ενώ της Λευκωσίας 1+ χρόνο νωρίτερα. Και εγώ είμαι ήδη 28. Ξέρω ότι το κύρος των ελληνικών πανεπιστημίων είναι μεγαλύτερο απ'ότι των κυπριακών. Όμως η ειδικότητα ΜΒΑ καλύπτει όλους τους κλάδους οικονομικών, σε αντίθεση με την τραπεζική που είναι κάτι εξειδικευμένο. Χρειάζομαι γνώμες, please! Είμαι αρκετά μπερδεμένη. Επίσης, όποιος ξέρει κάτι σχετικό με το ΜΒΑ της Λευκωσίας, ας με διαφωτίσει.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.